Модната икона на новото поколение: Зендая събра погледите на TIME 100 гала

От доста време следим Зендая и няма как да отречем, че сме влюбени в стила ѝ! В сряда тя отново направи впечатляваща поява на червения килим и доказа, че модата може и трябва да бъде устойчива.

Звездата от хитовия серила „Еуфория“ присъства на TIME 100 гала, изглеждайки елегантно в стара рокля на Боб Маки от колекция Есен 1998. Оформена от стилиста Лоу Роуч, роклята включваше синьо, тюркоазено и черно и дълбоко V-образно деколте.

Зендая заблестя на червения килим на ТIME 100 гала

Зендая не пропусна да добави усещане за лукс и в аксесоарите си. Тя допълни визията си с искрящо колие Bulgari High Jewelry с повече от 49 карата диаманти и три диамантени пръстена, декорирани в платина. Целият този блясък беше завършен с тюркоазени сенки за очи и семпла спусната коса.

Дизайнерът Боб Маки сподели повече подробности за роклята с публикация в Instagram, в която звездата позира на червения килим: „Лоу Роуч получи рядък достъп до архивите на Боб Маки, за да облече Зендая за Time 100 гала. Тя носи винтидж копринена рокля с изумрудено кадифе без презрамки от колекцията есен на 1998 г.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob Mackie (@bobmackie)

Роуч също даде поглед зад кулисите от пробите на Зендая, докато демонстрира благодарност към Маки в собствената си публикация в Instagram.

„Толкова съм обсебен от тази снимка! Винтидж облеклото не е нова тенденция за мен, това ме води към тази кариера и винаги ще бъде първият ми избор, когато е възможно“, написа той под снимката. „Толкова съм благодарен, че ми беше предоставен рядък достъп до някои от най-невероятните архиви. Този на Боб Маки е един от най-специалните! Благодаря ви, г-н Маки, че ми се доверихте, за мен е голяма чест, че дори знаете името ми.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Миналия месец 25-годишната Зендая беше посочена като един от най-влиятелните хора на Time 100 за 2022 г. за нейните роли в киното. Сред отличените в класацията са също Аманда Сейфрид, Симу Лиу, Андрю Гарфийлд и Миранда Ламбърт, които присъстваха на събитието.

TIME 100 гала: най-стилните визии от червения килим

„Тя е вечна и може да направи всичко“, каза канадският филмов режисьор Дени Вилньов за таланта ѝ в статия, публикувана в броя на списанието. Вилньов режисира научнофантастичния филм „Дюн“ от 2021 г., в който Зендая участва заедно с Тимъти Шаламе.

„Но Зендая е много повече от това. Самата тя е автономна творческа сила. Културна икона в процес на създаване. Човек, воден от чисто вдъхновение, съпричастност и уважение към своя занаят, който използва автентичността като нова суперсила.“

Истинска модна икона: най-впечатляващите визии на Зендая

Влиянието и обхватът на Зендая се простират и до нейния моден избор. Роуч и Зендая са мощен дует, когато става въпрос за нейния стил и през последното десетилетие поднасяха впечатляващи визии на червения килим.

„Когато става дума за мода, няма нищо, което Зендая да не опита“, сподели той пред сп. People за стилното мислене на актрисата. „След 8 години работа с нея, тя залага на нови, свежи и вълнуващи идеи всеки път.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

„Динамичната връзка“ на двамата (Роуч веднъж дори нарича Зендая своя „модна сродна душа“) може да се види през запомнящите се моменти на звездата от червения килим.

От нейната бална рокля от приказката за Пепеляшка на МЕТ Гала през 2019 и моментите с мъжки костюм до нейната зашеметяваща визия на наградите, включително на Оскарите за 2022, Зендая не се страхува да пренесе креативността си от екрана към своя стилен свят. Припомнете си в галерията някои от най-стилните ѝ моменти през годините!

Истинска модна икона: най-впечатляващите визии на Зендая

Още модно вдъхновение от звездите:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти