Спиращите дъха визии от червения килим в Кан, в които се влюбихме тази година

колаж Кан 2022
Снимка: Getty

Тазгодишният филмов фестивал в Кан приключи и е време да разгледаме едни от най-запомнящите се появи на червения килим през 2022 г. - или шест визии, на които пишем Отличен 6!

Ел Фанинг пристигна за първи път в града от три години насам, след като през 2019 г. стана най-младият член на журито в историята на фестивала. 24-годишната актриса облече романтична рокля на Armani Prive, с чийто нежен дизайн и светъл нюанс подчертава невинното си излъчване. Идеално допълнение към блестящите частици са бижутата Chopard, а украшението в косата под формата на малка панделка подсилва момичешкия чар във визията.

Ел Фанинг като принцеса на червения килим в Кан

Тазгодишният член на журито Дипика Падукон изглеждаше чудесно на всяко събитие, но най-възхитителна бе червената рокля на модната къща Ashi Studio. Силуетът по тялото, разчупен от обгръщащия рамото елемент и шлейфът, придава женственост и великолепие на индийската актриса.

Дипика Падукон в рокля, достойна за кралица

За разлика от редовните гости на фестивалния червен килим, Вайола Дейвис направи една-единствена поява пред Фестивалния дворец, но каква! Моделът на Alexander McQueen сам по себе си може би нямаше да бъде толкова впечатляващ, но този случай е доказателство, че „жената прави роклята“, както е казал Ив Сен Лоран. Контрастът на жълтия цвят с кожата на актрисата я кара да засияе, а бижутата на Boucheron, сред които и пръстен с жълт камък, придават още свежест и закачливост на вида ѝ.

Вайола Дейвис грее в Кан

Като истинско произведение на изкуството изглежда Ашварая Рай в рокля висша мода от Gaurav Gupta. За модела, наречен „Скулптура на Венера“, индийският дизайнер споделя, че е вдъхновен от богинята на красотата и любовта, извисяваща се от черупка на мида. Перлените цветове са препратка към чистотата, а вълнистите елементи също напомнят за вода и пяна като от картината на Ботичели „Раждането на Венера“.

Ашварая Рая с величествена визия в Кан

Оливия Деджонг едва сега навлиза в голямото кино с ролята на Присила Пресли в „Елвис“, но знае как да влезе в списъците за най-добре облечени на червения килим. 24-годишната австралийка се появи на премиерата на въпросния филм с приказна рокля Gucci. Феерични ръкави и волани карат модела в тюркоазен нюанс да се отличи и бъде запомнен на фона на повечето.

Оливия ДеДжонг е видение в зелено

Друг член на журито в Кан тази година бе Нуми Рапас, която също неколкократно показа вкус. Изключителна обаче е кадифената рокля Moschino в тъмносиньо, с която шведската актриса се появи на закриващата церемония. Драматичните ръкави, деколтето и шлейфът внасят полъх на Фаталната жена от екрана преди почти век, а тази визия вероятно е сред най-добрите попадения на Рапас изобщо.

Нуми Рапас е femme fatale в синьо кадифе

Още вълнения от червения килим:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти