Красота и сила: Амал Клуни блести на червения килим на рядко събитие

Всеки път, когато Амал Клуни излезе на червения килим, няма как да не се възхитим на сензационните тоалети, които избира. Този път Клуни пристигна на наградите Prince's Trust и спря дъха на всички (както обикновено).

За рядката си поява на червения килим Клуни пристигна в елегантна червено-бяла рокля на цветя в Кралския театър в Лондон. Не само това, но и съчета вълшебния тоалет с характерната за нея вълнообразна коса, дръзки червени устни, бели обувки и подходящ клъч.

Освен че изглеждаше като богиня, Клуни пристигна със зашеметяващата си майка Бария Аламудин. Докато Клуни беше с флорални мотиви, майка ѝ беше семпла и елегантна с този изцяло бял костюм.

Спонсорирани от TK Maxx и HomeSense, наградите Prince's Trust Awards са основани от принц Чарлз през 1976 г. Оттогава всяка година фондът подкрепя младежи на възраст от 11 до 30 години, които са безработни или се затрудняват да изкарават прехраната си. Заедно с щедрия фонд, церемонията по награждаването отдава почит на новаторите от младите поколения.

Не само Клуни заблестя: много звезди пристигнаха в стилни одежди, като Фийби Дайневор от "Бриджъртън", водещата Фърн Котън и др. Но Клуни беше там, за да не само развълнува тълпата, но и да връчи наградата на Амал Клуни за овластяване на жените. Според уебсайта на фонда наградата се присъжда в чест на "млади жени, които са успели да се преборят с трудностите, за да направят трайна промяна в своите общности".

Амал Клуни на наградите Prince's Trust Awards

 

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти