АББА се появиха един до друг за първи път от години насам

АББА ABBA
Снимка: Getty

Членовете АББА развълнуваха феновете си, появявайки се заедно на червения килим по специален повод.

Бьорн Улвеус (77 г.), Ани-Фрид Лингстад (76 г.), Бени Андершон (75 г.) и Агнета Фалтског (72 г.) се събраха за премиерата на своята виртуална концертна поредица, където ще се появат под формата на АББА-тари, за да изпълнят най-големите си хитове. Четиримата музиканти пристигнаха в специално построената за концертите АББА Арена в лондонския парк Олимпия.

Вижте снимки от събитието в галерията тук:

Членовете на АББА се появиха за премиерата на виртуалните си концерти

Докато двете дами бяха координирали облеклата си в бяло, Бьорн се появи в черен костюм и бяла блуза, а връхна дреха на цветя разчупваше визията на Бени в черно.

На събитието присъстваха още музикални звезди, сред които Кайли Миноуг, а шведското кралско семейство в лицето на крал Карл XVI Густав и кралица Силвия също уважи събитието.

Шведската кралица и още звездни гости се появиха за премиерата на виртуалните концерти на АББА

Истинска рядкост е групата да бъде видяна в пълния си състав на публично място. Докато Бьорн и Бени продължават с появи пред камера, включително за промотирането на албума Voyage на АББА през ноември 2021 г., занимавайки се композиране и продуцентство, Агнета и Ани-Фрид избягват присъствието под прожекторите.

Последната публична изява на групата беше през 2016 г. в хотел Berns Salonger в центъра на Стокхолм, припомня People. Тогава Бьорн, Ани-Фрид, Бени и Агнета се събраха за изпълнение в чест на 50-годишнината от приятелството на Улвеус и Андерсон. Преди това групата бе пяла заедно последно през 1986 г.

Концертната поредица на АББА идва след издаването на студийния албум на групата Voyage през ноември 2021 г. Той е първата им музикална колекция с нови записи от 40 години насам.

Още вълнения от червения килим:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти