Все по-влюбени и щастливи: Киану Рийвс и Александра Грант сияят на червения килим

Романтиката между Киану Рийвс и Александра Грант продължава, макар и двойката да не се е появявала скоро пред очите на медиите и феновете, но ето че в събота се появиха ръка за ръка на музейно събитие в Лос Анджелис.

Повече от две години, след като звездата от „Джон Уик“ и приятелката му минаха заедно по червения килим на музея за първи път като двойка, двамата отново заблестяха на тазгодишната MOCA гала. Те се държаха за ръце, усмихвайки се и гледайки се в очите, докато камерите уловиха милите моменти помежду им.

Киану Рийвс и Александра Грант на червения килим на MOCA гала

Рийвс, известен като любимеца на интернет, заради добрите си дела и джентълменското си отношение, потвърди слуховете за връзката си с Грант на гала вечерята на LACMA Art + Film през ноември 2019 г. Двамата се запознава чрез издателски кръгове за изкуство и в крайна сметка основават издателството X Artists’ Books с дизайнерката Джесика Флайшман.

 Любовта понякога закъснява, но винаги идва при нас: Киану Рийвс показа жената до себе си

Въпреки това, тяхната романтика се простира далеч отвъд публичната им изява през 2019 г. и вероятно двамата са заедно от доста повече време.

Киану Рийвс се появи с мистериозна дама на звездно събитие

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти