Ето как реагира дъщерята на Алекс Сърчаджиева след разтърсващия ѝ моноспектакъл

Този уикенд Алекс Сърчаджиева беше гост в студиото на „Събуди се“ след като получи наградата „Аскеер“ за най-добър моноспектакъл. 

Чрез постановката „На живо“ актрисата разкрива несподелени досега моменти от живота си успява да укроти всички непристойни слухове по свой адрес, макар че отдавна отдавна не им обръща внимание.

Наградата ѝ носи изненада, но и безгранично щастие.

„Не отидох с никакви очаквания. Отидох, за да уважа тази церемония и да уважа номинацията, която получих.“

Точно толкова изненадана се чувства и от позитивната реакция на публиката. 

„Виждам, че достигам до много хора и им помагам.“

Непоколебима е в убеждението си, че страхът преди всяка предстaвление си заслужава и няма как да отмине. 

Дъщеря ѝ за първи път гледа моноспектакъла в Лондон, въпреки че самата тя е твърдо против това. След постановката обаче София ѝ споделя, че е щастлива и развълнувана от това, което е видяла.

„Камък ми падна от сърцето. Щастлива съм, че тя сама направи тази крачка, защото не знам дали аз въобще някога щях да бъда готова да я направя.“

Актрисата споделя, че в онази емоционална вечер се е готвела три пъти да спре представлението заради това, което ѝ предстои да каже пред дъщеря си, и то в присъствието на 400 души. След края на представянето си си дава сметка, че досега всъщност е полагала напълно излишни усилия да крие от детето си объркванията си, страховете си, слабостите си:

„Тя не знаеше за моите падения, страхове, защото никога не съм ѝ ги споделяла. След като Иван си отиде, трябваше да се превърна в една машина, скала и упора. Сега се радвам, че го чу, защото видя, че и аз съм човек.“

Като горда майка признава, че не желае да застава на пътя на дъщеря си и да я насочва по същия професионален път, но винаги е насреща за съвет, подкрепа и обич.

Екипът на предаването трогна звездната гостенка с неочаквана изненада, която успя да просълзи както Алекс, така и нас – специални видео обръщения от още по-специални хора.

Цялото интервю гледайте във видеото горе.

Звездни майки и дъщери с невероятно излъчване

 

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти