Задкулисната причина, заради която хората не вярват на сълзите на Меган за кралицата, и защо е „сегашният злодей“

Що се отнася до Меган Маркъл, мотивите ѝ винаги са поставяни под въпрос – включително скръбта на херцогинята, която си пролича в нейните сълзи по време на погребението.

Мнозина твърдят, че съпругата на принц Хари е успяла да влезе в роля, но причината не се крие само в отрицателната нагласа към бившата актриса, а едно конкретно нейно изказване от 2015 г. Гостувайки на изданието On The Town, Меган Маркъл споделя във видео интервю, че е много добра в това да предизвика сълзи у себе си.

На въпроса дали може да накара себе си да се разплаче, актрисата отговаря: „Умея това толкова добре, откачено е“ и добавя ентусиазирано: „Една сълза, ляво око, хайде – дайте ми 3 секунди.“

Случайно или не, сълзата на Меган по време на погребението, уловена от камерите, си личи под лявото ѝ око.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Междувременно кралският експерт Кристен Мейнцер споделя пред Insider, че докато британската преса вече се отнася към кралицата консорт Камила с „голямо уважение“, Меган е превърната в „сегашния злодей“.

„Част от това, което поддържа кралското семейство близко до хората, са драмите. Винаги съм казвала, че те са най-продължителното риалити шоу, което някога сме имали на земята“, казва Майнцер. „И пресата винаги обича да избира своите фаворити и своите злодеи. И определено превърнаха Меган в сегашния злодей.“

Според кралския експерт ролята, която някога Камила е изпълнявала в пресата, вече е прехвърлена върху херцогинята на Съсекс.  

„Мисля, че таблоидите са много добри към Камила“, обяснява Мейнцер. „Разликата между това как се отнасят с нея и Меган е като ден и нощ.“

Меган Маркъл с финален трогателен жест към Елизабет II

Гневът на британските таблоиди обаче не е чужд за съпругата на краля. През 90-те години тя често попада на първа страница, след като аферата ѝ с Чарлз бива разкрита. А това се влошава още повече след смъртта на принцеса Даяна през 1997 г.

„Всъщност е почти невъобразимо колко злоупотреба понесе Камила“, разказва Тина Браун, авторът на „The Palace Papers“, пред The ​​Washington Post по-рано тази година. „Наричаха я старица, стара чанта, вещица. Това бяха думите, използвани за Камила от години.“

Но с течение на годините кралското семейство внимателно връща Камила под светлините на прожекторите след сватбата ѝ с Чарлз през 2005 г., а заглавията драстично се променят.

„Камила получава уважение само за това, че върши работа от името на Короната“, твърди Майнцер пред Insider. „Не, тя не получава почит като Кейт, но я третират като човек, който си върши работата и я върши добре.“

Дните на Камила като кралица консорт след смъртта на кралица Елизабет

Големи са и разликите в заглавията, в които Камила и Меган са включени в британските таблоиди само през последните две седмици. Daily Mail хвали Камила като „земна“ и „най-голямото тайно оръжие на кралските особи“, докато The Sun пише, че тя помага за спасяването на монархията.

Междувременно заглавия за Меган твърдят, че е оставила кралицата „наранена и изтощена“ след оттеглянето си от кралски задължения, не е била поканена на държавен прием в Бъкингамския дворец и подчертават думите на австралийски сенатор, който я нарича „ужасен човек“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти