Меган Маркъл с „много смела“ молба към крал Чарлз преди завръщането ѝ в Калифорния

Меган Маркъл е отправила "много смела" молба към крал Чарлз, твърдят кралски кореспонденти. Твърди се, че тя е пожелала среща на четири очи с краля и иска тя да се осъществи преди двамата с Хари да се завърнат обратно в Калифорния след погребението на кралица Елизабет.

Кралският кореспондент Нийл Саймън споделя, че негов "много доверен източник" твърди, че херцогинята на Съсекс е изпратила писмо до краля с искане за лична среща.

меган маркъл чарлз
Снимка: Getty

Според Саймън, Меган иска да "изясни всичко" преди с Хари да се върнат при децата си Арчи и Лилибет.

Очаква се днес Хари и Меган да бъдат в Уиндзор, след като вчера присъстваха на погребенеито на кралицата.

Меган Маркъл с финален трогателен жест към Елизабет II

"Меган иска да се види насаме с крал Чарлз, на четири очи, само двамата. Това е изключително смела постъпка от нейна страна", коментира Саймън в свое телевизионно интервю.

"Това ще бъде възможност да си изяснят всичко, да си признаят грешките, да затоплят отношенията си, да поговорят за всичко, което се случи през последните 2 години. Трябва да признаем, че Меган е доста самоуверена, не всеки би го направил на нейно място", коментира още Саймън.

меган маркъл чарлз
Снимка: Getty

Въпреки това не е ясно дали само едно писмо ще бъде достатъчно, за да се осъществи среща между Чарлз и Меган.

"Не знаем дали тази среща ще се осъществи, тя е спазила етикета, така искаш среща с краля, но топката вече е в неговото поле. Той има право да откаже."

Вчера принцовете Уилям и Хари загърбиха проблемите помежду си и бяха рамо до рамо на погребението на баба си, те показаха близки и сплотени отношения.

Принц Уилям направи недвусмислен жест към принц Хари по време на службата в параклиса „Сейнт Джордж“.

Докато се настаняваше за службата, Уилям ясно помаха на Хари и съпругата му Меган Маркъл, като ги покани да дойдат и да седнат до него, Кейт Мидълтън и техните деца, принц Джордж и принцеса Шарлот. Хари отговори с бързо кимване, преди той и Меган да се присъединят към тях, показвайки единство между братята.

Уилям, Кейт, Хари и Меган заедно на службата в чест на кралицата

Слуховете за разрива в отношенията между братята датират още от 2019-та година, когато Хари и Уилям решиха да разделят домакинствата си след множество спорове относно ролята на Хари в кралското семейство, но нещата се задълбочиха още повече през 2020-та година, когато Хари и Меган обявиха, че се оттеглят от кралските си привилегии и задължения и напуснаха Великобритания.

Тъжната вест за смъртта на кралицата сякаш сплоти отново братята, но предстои да видим как ще се развият отношенията им в бъдеще.

И принцовете плачат: Меган и Хари ръка за ръка на службата за кралицата

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти