Отмъщението на персонала: "Меган Маркъл се оплакваше, че кралското семейство не ѝ плаща и ни разплакваше с претенциите си"

меган маркъл
Снимка: Getty

Част от дворцовия персонал на кралското семейство разказва в нова книга за преживяванията си с Меган Маркъл. Разбира се, нищо от написаното в книгата, не може да се счита за пълната истина, а е просто преразказ, но споделените истории са доста пикантни и определено не поставят херцогинята на Съсекс в добра светлина.

Там се твърди, че Меган Маркъл се е оплаквала защо не получава заплащането за кралските турове, на които ходи. В книгата пише още, че Меган се е уговорила за интервюто с Опра цели шест месеца преди Мегзит да се случи и е разплаквала персонала си с лошо отношение и множество претенции и истерии.

Меган Маркъл с шокиращо признание: "Кралското семейство се страхуваше, че Арчи ще се роди с тъмна кожа"

Любопитните истории могат да се открият между страниците на най-новата книга, свързана с живота на кралското семейство - Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown от Валентин Уоу.

меган маркъл
Снимка: Getty

В новата книга се твърди още, че по време на кралския тур в Австралия през 2018г. Меган не е разбирала защо трябва да се здрависва с всички хора и да се разхожда между тях.

От персонала са я дочули да казва: "Не мога да повярвам, че не ми плащат за това."

В книгата Меган е описана като доста груба, особено в отношението си с персонала ѝ. 

Разква се история за това как момиче от персонала ѝ споделило пред Меган, че не може да изпълни дадена ѝ от херцогинята задача, а тя ѝ отвърнала: "Спокойно, ако имаше който и да е друг, който да свърши това нещо, със сигурност не бих се обърнала към теб, а към него."

Меган Маркъл с финален трогателен жест към Елизабет II

В книгата се твърди, че някои по-млади момичета буквално треперели, когато трябвало да ѝ се обадят по телефона.

"Беше петък вечер, бях на вечеря с приятели и трябваше да излизам на всеки 10 минути пред заведението и да слушам как Меган и Хари ми крещят по телефона, че не съм се справила с някоя задача", разказва момиче от персонала.

"Чувствах се сякаш работя за някакви тийнейджъри", споделя в книгата личния секретар Саманта Коен. 

Тя описва Меган като "много сложна дама".

Общите моменти на Елизабет Втора и Меган Маркъл

Твърди се, че на Меган ѝ е направена забележка за държанието към перосанала, а тя отвърнала: "Не е моя работя да глезя хората."

Очаква се книгата да бъде публикувана на 6 октомври.

В миналото наистина имаше обвинения към Меган Маркъл за лошо отношение към част от персонала ѝ, дори самата кралица Елизабет разпореди разследване на случая от част и независима фирма, но така и не стана ясно до какво заключние са стигнали те.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти