Когато бяха щастливи: вижте непоказвани досега кадри на Даяна, Чарлз и Уилям като бебе

Непоказвани досега снимки на принцеса Даяна, крал Чарлз и принц Уилям като бебе бяха разпространени преди да отидат на търг през март.

Аукционната къща Willingham предстои да продаде 22 кадри от личния архив на кралското семейство, направени в замъка Балморал в Шотландия през септември 1982 г., три месеца след раждането на принц Уилям, разказват от People. Изданието Daily Mail публикува част от тях на двойна страница със заглавие „Когато бяха щастливи“.

Изображенията позволяват интимен поглед върху личния живот на кралските особи, като на снимките виждаме както бившия принц и принцеса на Уелс заедно с първородния им син, така и кралица Елизабет Втора и бизнесменът барон Кинг, приятел на семейството.

Вижте редките кадри отблизо в галерията тук >>>

Комплектът включва два индивидуални кадъра на Даяна, която носи ежедневни дрехи и обувки за дъжд. Други два показват как 21-годишната принцеса на Уелс прегръща тримесечния принц Уилям, а на няколко от тях 33-годишният Чарлз, тогавашен принц на Уелс, държи на ръце сина си. Вероятно омагьосан от камерата, очите на малкия принц се разширяват все повече във всеки следващ кадър.

Колкото до стойността, на която колко могат да бъдат продадени редките кадри, координаторът от аукционна къща Willingham Стивън Дрейк споделя, че „небето е границата“.

„Имаше много снимки, направени на принцеса Даяна, но тези предлагат много личен поглед. Колекцията от снимки е наистина уникална; никога няма да попаднете на друг набор от снимки като този“, твърди Дрейк пред Mirror.

„На снимките Даяна, Чарлз и Уилям изглеждат като пълно семейство. Виждате много снимки от пресата, но тези не са нищо подобно, тук са снимани като нормални хора, което като за кралски особи е невероятно изживяване да наблюдаваш.“

Вижте редките кадри отблизо в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти