Tайра Банкс с мистериозен любовник

Тайра наскоро приключи тригодишна връзка
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Тайра Банкс, може би вдъхновена вдъхновена от филма с Джулия Робъртс "Яж, моли се и обичай", се била отправила на духовно приключение в екзотична страна.

38-годишната красавица решила да преоткрие себе си на спокойна почивка в Бали. Банкс остана разочарована от партньора си - милионера Джон Ютендал. Двамата имаха връзка в продължение на три години и нещата уж бяха сериозни, но така и не се задълбочиха и настъпи раздяла.

Джон явно бързо е прежалил Тайра и е бил забелязан в компанията на дългокрака рускиня.

Според неофициални данни обаче, бившият модел на "Victoria's Secret"също е намерила любовта и то не къде да е, а именно в Бали. Неназован източник споделил за People.com, че красавицата се е залюбила с местен мъж и нещата са доста сериозни. Единственият проблем обаче, се оказва разстоянието - тя е в Ню Йорк, а той в Бали.

След като се прибрала от почивката си, Тайра не издържала без любимия и заминала за още един уикенд до екзотичната дестинация, за да прекарат време заедно.

Официално потвърждение на новината, че Тайра Банкс е обвързана, няма, нито пък се знае как ще се развие романса. Според приятел на 38-годишната звезда обаче, тя мечтае вече са сериозна връзка и за семейство и иска да се задоми именно с мистериозния мъж от Бали.

Цялата история около Тайра наистина много напомня на сюжета на филма "Яж, моли се и обичай". В него героинята на Джулия Робъртс осъзна, че не е щастлива в брака си и има нужда да преоткрие себе си. За целта започва да медитира, да посещава различни екзотични места и да търси вътрешния си покой.

Накрая среща любовта в лицето на чаровен чужденец, изигран от Хавиер Бардем. Дали ще има щастлив край и за Тайра, както за героите на Хавиер и Джулия, предстои да се разбере.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти