Сватбената треска продължава: Каква ще бъде венчалната халка на Меган Маркъл?

мегън маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

С всеки изминал ден научаваме по още един детайл около дългоочакваната сватба на Меган Маргъл и принц Хари. 

Вчера си говорихме за сватбената торта за събитието  ►  Мегън и Хари избраха доста нетрадиционна торта за сватбата си

А дни преди това обсъдихме коя тиара ще носи бъдещата херцогиня ►  Диамантената тиара на принцесата - кое сватбено бижу ще избере Меган Маркъл за големия ден?

Разбрахме и защо няма да има предбрачен договор за двойката, въпреки всички предупреждения на кралското семейство ► Без предбрачен договор за Меган Маркъл преди сватбата!

И защо смятаме, че Кралицата никак не харесва всъщност Меган ► Кралица Елизабет НЕ харесва Мегън Маркъл и има доказателство за това

А днес ще ви разкрием всички подробности около венчалната халка, която Меган ще носи след като стане законна съпруга на принц Хари. 

Когато принц Хари сключи брак с Меган Маркъл през май, той ще спази традицията в британското кралско семейство да сложи на пръста ѝ халка от уелско злато.

Неговата прабаба, кралица Елизабет и по-късно кралица-майка, е първата, чиято халка е изработена от уелско злато, когато се омъжва за бъдещия крал Джордж Шести през 1923 г.

Нейният пример е последван от сегашната кралица Елизабет, когато се омъжва за принц Филип през 1947 г. След това традицията се спазва от всички в кралското семейство, включително и от принц Уилям.

Халката на Меган Маркъл вероятно ще бъде изработена от бижутерийната къща "Уортски" в лондонската им работилница. Директорът на мините "Клогау" Бен Робъртс каза, че вероятно пръстенът ще е от светложълто злато, за да отива на годежния пръстен, а не от характерното розовеещо злато, предпочитано за фирмените бижута.

През 1981 г. "Клогау" подари на кралицата кюлче уелско злато от една от двете си мини, от което да бъдат изработвани халките на бъдещите кралски булки.

хари мегън
Снимка: Getty Images / Gulliver

Още интересни статии, които да прочетете: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти