Кралица Елизабет НЕ харесва Мегън Маркъл и има доказателство за това

мегън маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Вчера кралица Елизабет Втора даде официално съгласието си за брака на принц Хари и Меган Маркъл, което е необходимо според британското законодателство за първите шестима наследници на престола.

Принц Хари, който е на 33 години, е на пето място за наследяване на престола след баща си принц Чарлз, брат си принц Уилям и двете му деца Джордж и Шарлот. Очакваното трето дете на принц Уилям ще го измести на шесто място.

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл е насрочена за 19 май. Заради нея Меган Маркъл вече беше покръстена според традициите на Англиканската църква.

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Официалното съгласие на кралица Елизабет Втора е формалност, защото тя вече каза, че е много щастлива за двойката и потвърди, че ще присъства на сватбата. Но дали е точно така? 

Наблюдателни хора изразиха мнение, че изявлението на кралицата всъщност не звучи много ентусиазирано, а по-скоро пренебрежително, в сравнение с документа със съгласието ѝ за сватбата на Кейт и Уилям преди няколко години.

В документа за сватбата на Мегън и Хари до Тайния съвет, официален консултативен орган към монарха, пише следното:

"Заявявам, че съм съгласна да бъде сключен договор за брак между обичния ми внук принц Хенри Чарлз Албърт Дейвид Уелски и Рейчъл Меган Маркъл".

Тук прави впечатление, че кралицата не пести хвалебствени думи за внука си, а Мегън е спомената само с трите си имена.

За сравнение, в документа за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, кралицата се обръща доста по-ласкаво към бъдещата съпруга на внука си, наричайки я "нашата обичана и доверена Катрин".

кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

Дали това е невинна грешка или просто пропуск? Ние не смятаме така, защото едва ли подобни случайности се допускат при наспиването на един официален кралски документ. Кралица Елизабет определено взима отношение и то не е в полза на Мегън Маркъл.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти