Диамантената тиара на принцесата - кое сватбено бижу ще избере Меган Маркъл за големия ден?

меган маркъл
Снимка: Getty Images / Gulliver

Сватбата на годината е след по-малко от два месеца и всички приготовления около нея текат с пълна пара. 

Всичко, до най-малкия детайл, трябва да бъде изпипано - роклята на бъдещата херцогиня, мястото на събитието, гостите на церемонията и още какво ли не. 

Едно от най-важните неща, за които трябва да се погрижи кралското семейство, е не друго, а впечатлението, което остава тази сватба у поданиците на страната. Досега се появиха няколко знака, които ясно показаха на медиите и на света, че може би Кралицата не одобрява напълно избора на Хари за съпруга. 

мегън маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Като започнем от едно доста семпло обръщение на Кралица Елизабет II към Меган Маркъл по повод съгласието ѝ за сключване на брак между двамата влюбени, за което можете да прочетете тук ►  Кралица Елизабет НЕ харесва Мегън Маркъл и има доказателство за това.

След това и новината, че принц Хари отказа да подписва предбрачен договор, макар и кралското семейство да настоява за това. ► Без предбрачен договор за Меган Маркъл преди сватбата!

Едно от нещата, които могат да "издадат" какви са истинските отношения между Меган Маркъл и Кралицата, са бижутата, които бъдещата херцогиня ще носи на сватбата си. 

Снимка: netinfo

Меган може да "заблести" за своя принц Хари на сватбата им през май с диамантената тиара на принцеса Даяна.

Когато минава под венчило с престолонаследника принц Чарлз през юли 1981 г., лейди Ди носи семейната тиара на рода Спенсър. Впоследствие тя връща фамилната скъпоценност на брат си, настоящия девети граф Спенсър.

Ако принц Хари пожелае любимата му да носи сватбената тиара на майка му, той може да я поиска на заем от вуйчо си граф Спенсър за сватбата си с Меган Маркъл на 19 май.

Съществува възможност кралица Елизабет Втора да засвидетелства благосклонността си, предлагайки на Меган Маркъл да използва някоя от по-малките кралски тиари, както направи с Кейт Мидълтън за сватбата й с принц Уилям през 2011 г.

Кейт тогава избра тиарата "Картие", изработена през 1936 г. и принадлежала на кралицата майка, която я подарява на дъщеря си принцеса Елизабет за 18-ия ѝ рожден ден. Като допълнение към изящния ѝ дизайн родителите на Кейт Мидълтън поръчаха диамантени обеци с формата на дъбово листо и жълъд.

Смята се, че е малко вероятно кралица Елизабет Втора да предложи на Меган Маркъл някоя от по-значимите кралски тиари, символизиращи ролята ѝ на държавен глава на Обединеното кралство. Сред тях е тиарата със сапфири, изработена през 60-те години на миналия век по поръчка на Нейно Величество като допълнение към бижутата със същите скъпоценни камъни, подарени ѝ от баща ѝ крал Джордж Шести за сватбата ѝ през 1947 г.

Кейт Мидълтън тиара сватба
Снимка: Getty/Guliver

Ако кралица Елизабет Втора предостави на Меган Маркъл възможност сама да избере сватбените си бижута, сред вариантите пред бъдещата съпруга на принц Хари са да използва скъпоценност от колекцията на принцеса Даяна - понастоящем притежание на синовете ѝ, за нова тиара.

Кралските бижутери могат например да превърнат във временно украшение за глава огърлица, която Меган Маркъл впоследствие да използва с оригиналното ѝ предназначение.

Снимка: netinfo

Още интересни статии, които да прочетете: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти