Супермоделите се завърнаха на сцена: вижте появата на Кембъл, Крауфорд, Търлингтън и Еванджелиста

супермодели Кембъл Крауфорд Търлингтън Еванджелиста
Снимка: Getty

Първите четири супермодели на 90-те се събраха отново!

Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста и Наоми Кембъл се появиха заедно на събитието Vogue World, което се състоя в четвъртък в Лондон, давайки начало на Седмицата на модата в Лондон.

За да закрият шоуто, организирано от списание Vogue, четирите дами се хванаха за ръце на сцената преди да направят обиколка около залата в театъра Royal Drury Lane в британската столица. За музикален фон на появата им певицата Ани Ленъкс изпълни песента си “There Must Be an Angel” заедно с хор.

На сцената Кембъл носеше горскозелена рокля с изрезки, а Крауфорд облече полупрозрачна рокля в телесен цвят с блестящи елементи. Докато Търлингтън се появи в светла блещукаща рокля с орнаменти и едно рамо, Еванджелиста беше избрала рокля в металически нюанс с ръкави тип пелерина.

След обиколката им, посрещната с бурни аплодисменти, те бяха приветствани обратно на сцената с букети от червени рози и още овации.

Присъствието на моделите на събитието идва след появата им на корицата на актуалния септемврийски брой на Vogue, известен още „модния брой“ и най-престижния от годината. Вижте кадри от фотосесията в галерията тук >>>

Техните появи са в подкрепа на документалната поредица от четири части “The Super Models” на Apple TV+, която излиза този месец.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти