„Готова съм да бъда баба, а не майка“: София Вергара проговори за неочаквания си развод

След като новината за развода ѝ шокира света през юли 2023 г., преди няколко дни София Вергара говори искрено за раздялата с актьора Джо Манганиело.

В ново интервю за CBS Sunday Mornings 51-годишната актриса призна как разпадът на брака ѝ е станал публично достояние миналата година. Тя поясни, че е „изненадана“ от това колко внимателни са били хората и медиите към новината за развода и разбира, че любопитството към личния ѝ живот е част от професията ѝ.

Относно това как се чувства сега, София обясни просто: „Продължих напред“.

София Вергара
Снимка: Getty

Миналата есен Вергара беше снимана с популярния хирург д-р Джъстин Салиман, а връзката им изглежда върви добре.

Междувременно бившият съпруг на София, Джо Манганиело, се вижда с актрисата Кейтлин О'Конър и близки до него твърдят, че е щастлив с новата си половинка.

Смятани за една от най-стабилните двойки в Холивуд, Вергара и Манганиело пуснаха съвместно изявление през лятото, в което обявиха плановете си да се разведат.

В интервю за El País този месец 51-годишната София коментира защо с Джо са решили да прекратят 7-годишния си брак.

София Вергара
Снимка: Getty

„Отскоро съм разведена с втория си съпруг, с когото бяхме заедно 10 години. Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми беше по-млад“, обяснява тя.

„Той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка. Чувствам, че не е честно към бебето. Уважавам всеки, който го прави, но това вече не е за мен.“

„Родих син на 19, който сега е на 32, и съм готова да бъда баба, а не майка“, обясни Вергара за сина си Маноло (на снимката).

София Вегара син Маноло
Снимка: Getty

„Така че, ако дойде любовта, тя трябва да дойде със собствени деца. Аз почти съм в менопаузата; това е естественият начин на развитие на нещата. Когато синът ми стане баща, нека той ми доведе бебето си за известно време, а после ще му го върна и ще продължа с живота си; това е, което трябва да направя.“

Вергара каза пред изданието, че след раздялата си се чувства удовлетворена в професионалния си живот.

"Направих много повече в кариерата си, отколкото някога съм мечтала. Никога не съм мечтала да бъда актриса. Стана случайно", каза тя. „Освен това съм жури в „America's Got Talent“ от четири години, шоу, в което много се забавлявам... Имам собствена марка за дрехи и красота. Не бих си помислила да се оплача от нещо.“

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти