И тази любов приключи: София Вергара и Джо Манганиело се разделят след 7 години брак

София Вергара и съпругът ѝ Джо Манганиело са се разделили и се развеждат след седем години брак, ексклузивно разкрива Page Six.

„Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, ние учтиво молим за уважение към личното ни пространство в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота си." – каза двойката пред Page Six в изявление:

Красавицата от „Модерно семейство“ в момента празнува своя 51-ви рожден ден в Италия с група приятели – но без Манганиело и без сватбения си пръстен.

Източник добави: „София и Джо са в раздяла от известно време и се отдалечават един от друг, за да обмислят бъдещето си.“

За последно двойката беше видяна заедно миналия месец в Хобокен, Ню Джърси, когато Вергара посети 46-годишния Манганиело на снимачната площадка на новия му проект „Nonnas“ с Винс Вон.

Вергара, която понастоящем се изявява като съдия в "Америка търси талант“, в момента е в Капри с най-добрите си приятели и се е отдала на забавления, вкусна храна и публикуване на секси снимки в Instagram.

Но отсъствието на Манганиело не остана незабелязано от феновете в Instagram, тъй като по-късно Вергара публикува снимка със съобщението: "Когато животът ти дава лимони, идваш в Италия, за да ги изстискаш.“

Един от наблюдателните фенове написа: „Някой друг да се чуди къде е Джо?“, докато друг каза: „Чудя се къде е съпругът ѝ, той не се е появил на нито една от снимките или във видеоклиповете.“

Манганиело също озадачи феновете, като публикува лаконичен поздрав към съпругата си за рождения ѝ ден в собствения си Instagram профил: „!!Feliz Cumpleaños Sofía!!!“ („Честит рожден ден, София“ на испански.)

„Аз ли съм единственият, който не харесва начина, по който звучи "София"?... няма дори „любов моя, любимата ми жена“, коментира един фен. Друг написа: „Джо, надявам се, че сте добре, това беше много различно (студено) пожелание за честит рожден ден към жена ти, в сравнение с предишните!"

Друг източник издаде пред Page Six: „В началото на голямото пътуване за рождения ден на София близки до нея обясняваха отсъствието на Джо с извинението, че е зает да снима на източното крайбрежие; това извинение едва издържа поради стачката на сценаристите, но след като стачката на актьорите се задейства, той можеше да бъде на първия полет... а той съвсем очевидно не е.Така че сега никой, който е там с нея, дори не се опитва да се преструва, че не е свършило. Свърши се. Това е."

Двойката се ожени на пищна церемония в Палм Бийч през ноември 2015 г. пред 400 гости - включително колегите на Вергара от „Модерно семейство“ Ариел Уинтър, Ед О'Нийл, Ерик Стоунстрийт, Джеси Тайлър Фъргюсън, Джули Боуен, Сара Хайланд и Тай Бърел , както и колегите на Манганиело от „Истинска кръв“ Анна Пакуин и Стивън Мойър.

Любопитни факти за зашеметяващата София Вергара

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти