"Срещнах жената на мечтите си!"

Джо Манганиело и София Вергара
Снимка: Getty/Gulliver

Той е невероятно талантлив и сексапилен, висок 1,96 м, той е преодолял алкохолна зависимост в миналото си, а в момента е женен за актрисата София Вергара. 

За новия брой на американско списание за мъже на тема спорт и здраве Джо споделя, че се чувства страхотно като половинка на атрактивната колумбийка. За да се почувства удовлетворен в любовта обаче, му е коствало много време.

"Превърнах се в мъжа, когото винаги съм искам да бъда и това се случи заради това, че срещнах жената на мечтите си!", разкрива 39-годишната звезда от "Професия стриптизьор"

"Хората често казват "Трябва да намеря себе си". Истината е, че ти си какъвто искаш да бъдеш. Докато бях на 20 и няколко, направих много избори, които бяха точно обратното на онова, което исках да бъда. В началото на 30-те пораснах."

В броя на изданието актьорът споделя още за трудното си минало, когато освен алкохолик, е бил и наркозависим. Той разкрива, че е имал много вътрешни проблеми със себе си още в детството си, които, за щастие, е успял да преодолее.

Преди десетина години обаче Джо си дава сметка, че животът е пред него и решава да промени себе си - душевно и визуално. Започва да тренира усърдно и се старае да изгради правилна философия за живота си.

През юли 2014-а се запознава със София Вергара, а през ноември 2015-а двойката сключва брак на приказна церемония в Палм Бийч, Флорида.

Чаровникът, който е представител на зодия Козирог, разказва, че с 43-годишната си съпруга искат да имат дете в бъдеще, но това няма да се случи по естествен път.

Припомнете си още: 

Сватбата на годината: София Вергара и Джо Манганиело

Някои ги харесват с коремчета

3-ма сексапилни мъже, на които няма да обърнете внимание

Професия: Стриптийзьор!

София Вергара предпочита мъжки парфюми

Още една звезда изгря на Алеята на славата

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти