3-ма сексапилни мъже, на които няма да обърнете внимание

3-ма сексапилни мъже, на които няма да обърнете внимание
Снимка: netinfo

Мария Николова

Две е по-хубаво от едно, но пък какво е по-хубаво от 2?

Верен отговор: 3!

Шеговито и с леко намигване, констатирахме, че често споделяме с вас снимки и статии за сексапилни красиви мъже, които обаче като че ли трудно намират място сред най-четените ни статии! smiley

Е, обаче ние сме на мнение, че редовното приемане на големи дози мъжки сексапил дори само под формата на снимки, е изключително важно за вашето здраве. Почти колкото започването на деня с гореща вода с лимон

Затова днес ще ви покажем трима сексапилни мъже, защото сме сезона на настинките, на скучните дълги вечери и изобщо - време е за мъже в Edna.bg. Надявам се този път да получат заслуженото женско внимание от вас и да се озоват на първо място в категорията "Най-четени статии". 

Започваме с Раян Гослинг! 

Той е на 34 години, зодия Скорпион. Русо, синеоко очарование, високо 1,84 м. Обвързан е с актрисата Ева Мендес, имат си малка дъщеричка.

За ролите му е излишно да говорим: "Тетрадката", "Гангстерски отдел", "Маската на властта", "Пропукване", "Оглупели от любов"... където и да го гледате, все ще ви хареса!

Завъртаме се към Чанинг Тейтъм!

Той е на 35, зодия Телец! "Жребец", висок 1,85 м. Любопитно за него е, че преди да стане актьор и да пробие в киното, е бил стриптизьор.

Женен е - за колежката си Джена Дюън Тейтъм, и също като Гослинг - си има дъщеричка.

Впечатление направи с ролите си в "Сватбен обет", "С дъх на канела" и (о,да!) двете части на "Професия: стриптизьор". 

И сега се насочваме към Джо Манганиело!

Еднo високо 1,96 м изкушение на 39 години, зодия Козирог! От съвсем скоро е женен за актрисата София Вергара.

Гледали сме го в сериалите "Самотно дърво на хълма", "Как се запознах с майка ви", "Истинска кръв", както и заедно с Чанинг в двете части на "Професия: стриптизьор" (ммм!)

Вижте ги и тримата в нашата нова галерия ТУК и си изберете кой ви харесва най-много. smiley Добре, даваме ви да си изберете по повече от един отговор, знаем, че изборът е труден!

Уверяваме ви, Раян, Чанинг и Джо си заслужават повече внимание от дилемата дали да сготвите мусака или пълнени чушки за вечеря. smiley

>>> Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти