Най-добрият приятел на холивудските дами

Кортни Кокс, София Вергара и Джениър Анистън
Снимка: Getty/Images

Холивудските звезди са с известни с усилията, които полагат, за да изглеждат винаги впечатляващо.

Не приемайки старостта обаче, някои от тях се подлагат на различни интервенции, сред които е и ботоксът.

За едни това е просто една инжекция, която прави чудеса, за други - не смеят да опитат от страх, че ще изглеждат зле или че ще се пристрастят.

Вижте какво признаха някои от най-известните жени в Холивуд за ботокса. Кои са против и кои - за.

"В Холивуд сякаш има натиск да останеш вечно млад. Ставала съм свидетел на това, което правят жените, за да запазят младостта си. Благодарна съм, че мога да се уча от техните грешки, защото аз никога не съм инжектирала ботокс в лицето си", споделя актрисата Дженифър Анистън.

Според София Вергара в ботокса няма нищо лошо, ако това ще те направи по-щастлив и уверен.

"Но мисля, че първо трябва да се направи внимателно проучване, защото има вероятност след процедурата да изглеждате освежени, но не и по-млади. Всички остаряваме, аз също, но какво да направя, това е естествен процес. Предпочитам да остарявам грациозно", споделя тя за сп. "Инстайл".

 

On the set 🎥#cartagena

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

"Инжектирала съм си ботокс, един път дори прекалих. Чувствах се странно, не можех да движа лицето си, все едно съм в капан на собствената си кожа.

Но въпреки това, не съм против тези процедури, ако това те кара да се чувстваш добре и не вреди на здравето ти", коментира Кортни Кокс.

"Не искам да ставам защитник на ботокса по никакъв начин, просто казвам, че той промени моя живот", признава русокосата актриса, станала известна у нас с роята си в сериала "Сестри по неволя" - Кели Рипа.

"Избелих зъбите си, боядисах косата си, използвах скъпа козметика. Нещо повече питах фотографите да ли има начин да прикрият бръчиците, които се виждат, когато се усмихвам.

Нищо от това не подсказва, че съумявам да остарявам елегантно. И все инжектирането на ботокс е крачка, която не бих престъпила, не защото не искам да изглеждам по-млада, а защото ме е страх", споделя американската актриса Аманда Пийт.

Още по темата:

Лошите навици на Гуинет Полтроу

Какво е филинг и как помага в борбата с бръчките

Нашествието на ботокса

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти