След 45 години епична любов: Мерил Стрийп се развежда

Да вярваме ли все още във вечната любов и сродните души? Не сме сигурни след днешната новина, която шокира света. Оказва се, че една от най-дългогодишните холивудски двойки не е заедно от повече от 6 години и дори не сме подозирали!

Мерил Стрийп и съпругът и Дон Гъмър са взели решението да се разделят след 45-годишен брак. 74-годишната актриса и 76-годишният скулптор разкриват, че живеят отделно от цели 6 години.

В ексклузивно общо изявление двамата споделят:

"Дон Гъмър и Мерил Стрийп не са заедно от 6 години. Двамата винаги ще се грижат един за друг и ще се уважават, но взеха решение да се разделят."

мерил стрийп дон гъмър
Снимка: Getty

Новината шокира феновете на актрисата. Съвсем наскоро тя бе видяна да носи брачната си халка по време на събитие. Но истината е, че Дон и Мерил за последно са забелязани заедно през 2018-та година по време на Оскарите.

Двойката има четири вече пораснали деца - 43-годишният Хенри, 40-годишната Мами, 37-годишната Грейс и 30-годишната Луиза. Всички те са отгледани в семейния им дом в Кънектикът, в малкото и спокойно историческо градче Салисбъри. Те имат и 5 внучета.

Епичната любов на Мерил Стрийп и Дон Гъмър в снимки

Братът на Мерил ги запознава през 1978 година. По това време актрисата все още преживява смъртта на приятеля си Джон Казале, който умира от рак на белите дробове по-рано същата година. Стрийп и Гъмър се женят същата година и винаги са държали връзката си далеч от публичността. 

мерил стрийп дон гъмър
Снимка: Getty

Попитана в интервю каква е тайната на успешния им брак, Стрийп казва следното:

"Трябва да бъдеш добър и да си готов да правиш компромиси. Е, и да млъкваш от време на време."

Актрисата добавя: "Няма правилник как да създадеш семейство. Винаги всичко е базирано на огромни компромиси и много разговори."

Двамата непрекъснато се подкрепят взаимно в кариерите си. Дон се присъединява към Стрийп на различни церемонии по награждаване през годините, включително на наградите на Академията и на БАФТА.

мерил стрийп дон гъмър
Снимка: Getty

Актрисата пък е признателна на съпруга си затова, че винаги той се е грижил за децата, докато тя е работила. Работата в екип е всичко, според звездата от „Мама Mia“. “Съпругът ми Дон беше много ангажиран в отглеждането на децата, докато аз отсъствах за по-дълги периоди от време“, казва Мерил Стрийп.

През 2017-та година Стрийп направи рядък коментар за съпруга си по време на речта си, след като спечели награда за "Най-добра актриса":

"На първо място искам да благодаря на съпруга ми Дон. Искам да знае, че всичко, което ценя най-много в живота си, съм получила от него."

Остава мистерия каква е причината за края на тази епична любовна история.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти