Предадена и унизена: Натали Портман се развежда след 11 години брак

Актрисата Натали Портман и нейният съпруг, балетистът Бенджамин Милпие, се разделят след 11 години брак заради изневяра, потвърди Us Weekly.

„След като излязоха новините за аферата му, те се опитваха да работят върху брака си, но в момента не са в добри отношения“, казва вътрешен човек пред US Weekly за проблемите на Портман, на 42, и Милпие, на 46.

Отчуждената двойка, която има син и дъщеря, подхрани спекулациите на 11-ата годишнина от сватбата им на 4 август, когато Натали Портман беше забелязана без брачната си халка по време на спортно събитие в Сидни, Австралия.

През юни се появиха слухове, че съпругът на холивудската актриса има връзка с Камил Етиен, 25-годишна активистка за климата. По това време вътрешен човек каза на US Weekly, че Портман остава отдадена на брака си въпреки предполагаемата изневяра.

„Натали вярва, че аферата на Бенджамин е била кратка и глупава връзка, която не означава нищо за него“, каза източникът тогава, добавяйки, че Портман е „унизена“ от слуховете. Според вътрешния човек, Портман била „готова да види дали е в състояние да възстанови доверието си в Милпие", за да се увери, че децата им няма „да растат в разбит дом“.

натали портман
Снимка: Getty

Втори източник обаче каза тогава, че Портман не знаела дали тя и съпругът ѝ ще успеят да възстановят връзката си след скандала. „В момента те говорят и работят върху това заедно в името на децата си“, обясни вътрешният човек, добавяйки, че балетистът „съжалява“ за действията си.

Портман и Милпие се запознават през 2009 г., докато работят по трилъра на Дарън Аронофски "Черен лебед". „Срещнах съпруга си в него, така че мисля, че бях в нещо като страна на сънищата.“ – каза Портман за филма по време на интервю за SiriusXM Town Hall през 2018 г. – „Той ме учеше да танцувам. Знаете, една от онези романтични истории ... Определено беше вълнуващо и забавно. Беше красиво.“

Хубавите моменти на Натали Портман и Бенджамин Милпие

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти