Съдена от собствените си ембриони: как тежък момент от миналото на София Вергара доведе до развода ѝ

Всичко между София Вергара и Джо Манганиело официално приключи! Два дни след като 51-годишната актриса и нейният съпруг, на 46, потвърдиха, че се развеждат, Манганиело официално подаде документи за развод с латиноамериканската красавица, предаде HollywoodLife.

Джо цитира стандартните за подобни случаи „непреодолими различия“ като причина за раздялата. Според HollywoodLife, Вергара и Манганиело имат предбрачно споразумение, което гласи, че двойката ще „запази активите, които са натрупали по време на 7-годишния си брак“.

софия вергара
Снимка: Getty

Междувременно станаха ясни и причините за разпадналите се отношения между актьорите. Джо Манганиело е избрал да прекрати седемгодишния си брак със София Вергара, защото двамата не били на едно мнение по темата за децата, пишат от Page Six.

Източник, близък до 46-годишния актьор от „Истинска кръв“, твърди, че той винаги е искал да бъде баща и че тези чувства само са се засилили през последните години на брака му със София.

Не е ясно каква е позицията на 51-годишната Вергара по темата. Звездата от "Модерно семейство" вече е майка на 31-годишен син, Маноло, който ражда от бившия си съпруг Джо Гонзалес, но последвалите събития от живота ѝ оставят своя отпечатък.

Преди години Вергара беше въвлечена в дълга съдебна битка за попечителството на два замразени ембриона от ин витро процедурите ѝ през 2013 г. с тогавашния ѝ годеник Ник Льоб.

Актрисата и модел София Вергара създаде шокиращи заглавия в медиите още през 2016 г., заради съдебен процес, заведен от собствените ѝ ембриони (да, правилно прочетохте). 

Тя беше съдена от името на два замразени ембриона, заченати от Льоб, с когото тогава вече бяха разделени. Получените съдебни документи разкриват, че двата замразени ембриона на име Ема и Изабела са включени в делото, в което актрисата е съдена от бившия си годеник.

Ник искаше да използва двата женски ембриона, които бяха създали и замразили по време на връзката си, за да стане баща, докато София твърдеше, че той преди това е подписал договор, в който се посочва, че не може да използва ембрионите без съгласието на двете страни и че дете не трябва да се ражда, без родителите му да са в „любяща връзка“.

софия вергара
Снимка: Getty

Въпреки че съдия в крайна сметка се произнесе в полза на актрисата през март 2021 г., източниците сега споделят, че травмиращата и продължителна съдебна битка на актрисата може да е повлияла на мнението ѝ за това да има повече деца.

Новината за раздялата на Вергара и Манганиело накара бившият ѝ Ник Льоб да възроди разговора около делото от 2016 г. с думите, че „наистина вярва“, че актрисата ще „промени мнението си“ и ще му позволи да използва техните замразени ембриони след развода ѝ с Джо Манганиело, пишат от Daily Mail.

София Вергара и Джо Манганиело обявиха, че се развеждат след седем години брак с общо изявление пред Page Six по-рано тази седмица.

„Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, ние учтиво молим за уважение към личното ни пространство в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота си." – каза двойката в изявлението си.

Двамата се ожениха на пищна церемония в Палм Бийч през ноември 2015 г. пред 400 гости - включително колегите на Вергара от „Модерно семейство“ Ариел Уинтър, Ед О'Нийл, Ерик Стоунстрийт, Джеси Тайлър Фъргюсън, Джули Боуен, Сара Хайланд и Тай Бърел , както и колегите на Манганиело от „Истинска кръв“ Анна Пакуин и Стивън Мойър.

Любопитни факти за зашеметяващата София Вергара

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти