Тъжна изненада: Хю Джакман се развежда след 27 години брак

Актьорът Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий слагат край на брака си.

Ето какво сподели двойката ексклузивно в свое изявление за People: „Бяхме благословени да споделим почти 3 десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, любящ брак. Нашето пътуване сега се променя и решихме да се разделим, за да се отдадем на своето индивидуално израстване."

хю джакман
Снимка: Getty

„Нашето семейство е било и винаги ще бъде най-големият ни приоритет. Предприемаме тази следваща глава с благодарност, любов и доброта. Високо ценим вашето разбиране и зачитането на нашето лично пространство, докато семейството ни преминава през този преход в живота на всички ни.“

Накрая двойката подчертава, че това е единственото изявление, което всеки от тях ще направи.

хю джакман
Снимка: Getty

54-годишният Хю и 67-годишната Дебора-Лий имат две деца, Оскар, на 23, и Ава, на 18, и са женени от 27 години.

След като се срещат през 1995 г. на снимачната площадка на австралийския телевизионен сериал "Corelli", двамата актьори бързо се влюбват. По това време Деб вече е утвърдена актриса, а Хю е все още прохождащ актьор, току-що завършил драматично училище. Двамата се женят по-малко от година след началото на романса си.

хю джакман
Снимка: Getty

„Деб, тя беше голяма звезда… Взеха ме и Деб беше на предната седалка на колата. Никога няма да забравя“, разказва Хю Грант пред PEOPLE през 2017 г. за първата им среща.

Тогава той е пленен от нея още от момента, в който се обръща и му се представя. 

хю джакман
Снимка: Getty

Двамата се женят на 11 април 1996 г. и с годините се превръщат в една от най-обичаните двойки в Холивуд.

На 27-ата годишнина от сватбата през април, Хю Джакман публикува нежно послание към Деб и тяхната връзка в Instagram, споделяйки:

„Обичам те толкова много. Заедно създадохме красиво семейство. И живота. смеха, твоя дух, щедрост, хумор, нахалност, смелост и лоялност са невероятен подарък за мен."

хю джакман
Снимка: Getty

Последната поява на звездната двойка на червения килим беше на Met Gala на 1 май, а през юли двамата присъстваха на финала по тенис при мъжете на Уимбълдън.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти