След 25-годишен брак Силвестър Сталоун се развежда

Съпругата на Силвестър Сталоун – Дженифър Флавин, е подала молба „за разтрогване на брака и други облекчения“ в петък миналата седмица, съобщава People.

В изявление за изданието моделът споделя: „С тъга съобщавам, че след 25 години брак подадох молба за развод с моя съпруг Силвестър Сталоун. Въпреки че вече няма да сме женени, винаги ще ценя над 30-годишната ни връзка и знам, че и двамата сме отдадени на нашите красиви дъщери. Моля за зачитане на личното пространство на нашето семейство, докато вървим с приятелски отношения напред.“

Любовта на Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин през годините

В молбата за развод Флавин посочва, че съпругът ѝ „е участвал в умишлено разпиляване, изчерпване и/или прахосване на брачни активи, което е имало неблагоприятни икономически последици въздействие върху брачното имущество“, пише още People.

Според закона във Флорида, касаещ разводи, обвинението е свързано с прекомерни разходи или взимане на заеми от страна на съпруга. В документите Флавин изисква, че „съпругът трябва да бъде освободен от продажба, прехвърляне, възлагане, поемане или изразходване на всякакви активи по време на висящото производство“. Заради предполагаемото „прахосничество“ на Сталоун, тя също така иска „неравномерно разпределение на семейното имущество в нейна полза“.

Представители на Сталоун все още не са коментирали твърденията на Флавин. Актьорът единствено споменава в изявление: „Обичам семейството си. Ние решаваме лично и приятелски тези лични проблеми.“

76-годишният актьор и 54-годишният модел се ожениха през 1997 г., след като връзката им започна през 1988 г.

Двойката има три дъщери: Скарлет, на 20 г., Систин, 24 г., и София, 25 г. Сталоун е и баща на момче на име Сиарджо, от предишния си брак със Саша Чак. Най-големият му син Сейдж, когото споделя със Старлин Райт, почина през 2012 г.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти