Скарлет Йохансон каза за майчинството това, коeто всеки се страхува да признае на глас

Скарлет Йохансон е една от най-скъпо платените актриси в Холивуд в момента, особено покрай проектите на Марвел, в които участва през последните години.

Тя винаги е доказвала, че не се страхува да каже публично какво мисли, независимо дали става въпрос за справедливо заплащане за труда си, или за хипер сексуализирания образ на красивите жени в шоубизнеса.

За личния си живот Скарлет предпочита да говори по-рядко и предпазливо. Тя има двама бивши съпрузи - актьора Райън Рейнолдс и бизнесмена Ромен Дориак, а от 2020 г. е омъжена за комика Колин Джост.

скарлет йохансон
Снимка: Getty

Въпреки че обича да държи семейния си интимен свят далеч от медийния интерес, наскоро тя разкри как се чувства, отглеждайки своите две деца и какви са трудностите, през които е преминала след раждането на първото си дете.

По време на разговор за подкаста The Skinny Confidential Him & Her, актрисата описа своето (може би) изненадващо отношение към майчинството с чувство за хумор, но и доста откровено.

Скарлет е майка на две деца. Първото й дете се казва Роуз Дороти Дориак, като звездата го отглежда съвместно с бившия си съпруг, френския журналист Ромен Дориак.

През април, 2021 г. тя и Колин Джост, който е стендъп комик, актьор и писател, станаха родители и на момченце на име Козмо Джост.

Йохансон се пошегува, че когато родила първото си дете Роуз през 2014 г., е смятала, че всички родители напразно всяват страх у другите, правейки майчинството да изглежда по-трудно, отколкото всъщност е.

Нещата обаче коренно са се променили, когато дъщеричката ѝ навършила 3 години, разкри Скарлет с усмивка.

Актрисата не скри, че тогава е започнал труден период за нея.

„Наистина е трудно. Спомням си, когато дъщеря ми беше на две, си казвах: „Това е страхотно. Не знам за какво говорят всички.“ И тогава тя навърши 3 години и това се превърна в нещо като емоционално насилствена връзка", обясни през смях Йохансон.

Единият от водещите на подкаста изрази съгласие с нея, подчертавайки, че понякога малките момиченца са истинско предизвикателство за майките си.

Сега, когато Роуз вече е на 8 години, Скарлет си спомня за този период от майчинството с усмивка, но и не крие трудностите, с които се е сблъскала.

„Имаше много резки емоционални промени в настроението и подобни неща, [децата са] толкова властни и непреклонни и, просто е лудост“, обясни тя.

Според нея, когато бебетата са съвсем малки, те са много по-лесни за отглеждане: „Да имаш бебе е толкова прекрасно. Толкова са сладки. Просто си стоят, обичат те и това е всичко. И ти просто получаваш любов от тях.“

Въпреки всички предизвикателства все пак тя няма търпение да премине през всичко това отново със сина си.

38-годишната Скарлет не крие, че откакто е майка на две деца, вече подбира по-внимателно работните си ангажименти. За нея времето, прекарано със семейството, е най-важно.

„Сега, когато дъщеря ми е по-голяма, аз наистина не работя по същия начин, както работех, когато бях на 25 години“, обясни Йохансон.

„Работя на 15-часов работен ден, така че като се захвана с нещо и трябва да преместя всички някъде, това звучи приключенско в някои отношения, но (...) децата имат нужда от стабилност.

„Бях много ориентирана към кариерата си и бях фокусирана [върху работата] повече, отколкото върху личностното си израстване или каквото и да било.“

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти