Още една тайна холивудска сватба: Скарлет Йохансон се омъжи!

Колин Джост Скарлет Йохансон
Снимка: Getty

Честито, Колин Джост и Скарлет Йохансон вече са съпруг и съпруга!

Благотворителната организация “Meals on Wheels America” обяви в Instagram, че двойката се е венчала през уикенда на малка церемония. Нито Йохансон, нито Джост, които се появиха в епизода на Адел в предаването “Saturday Night Live” миналия уикенд, не са коментирали новината.

„Радваме се да съобщим новината, че Скарлет Йохансон и Колин Джост са се оженили през уикенда на интимна церемония със своите близки и роднини, следвайки мерките за безопасност срещу COVID-19. Сватбеното им желание е да помогнат на уязвимите възрастни хора през този труден период, като подкрепят “Meals on Wheels America”. Моля, помислете за дарение, за да отпразнувате щастливата двойка“, пише организацията в Instagram.

Вместо снимка на младоженците, Meals on Wheels сподели изображение на ферибота на Стейтън Айлънд с надпис “Jost Married” – закачка с фамилията на комика.

Сватбата се случи малко повече от година, след като двойката се сгоди през май 2019 г. За първи път Йохансон и Джост бяха забелязани заедно през ноември 2017 г. след епизод на “Saturday Night Live”. Именно на същата сцена актрисата обяви публично връзката им при шестото си гостуване на предаването през декември миналата година.

5 факта за Скарлет Йохансон (които вероятно не знаете)

По време на откриващия си монолог тя сподели:

„Искам само да кажа, че това място означава толкова много за мен. Тук имам много приятели, тук срещнах и любовта на живота си. Весела Коледа!“

Колин Джост Скарлет Йохансон
Снимка: Getty

Подобно на много сгодени двойки, те отложиха сватбата си заради пандемията от COVID-19. През юли Джост коментира решението им пред “Entertainment Tonight”: „Не знаем дори какво е разрешено по закон, нали? А и сега не е моментът да събереш всичките си възрастни, рискови роднини в една голяма група.“

35-годишната Йохансон има два предишни брака – с актьора Райън Рейнолдс и с журналиста Ромен Дориак, с когото има дъщеря Роуз, родена през 2014 г. За Джост това е първи брак.

15 звездни двойки, които са се венчали тайно

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти