Папараци преследват Скарлет Йохансон, актрисата предупреждава за следваща трагедия „като с принцеса Даяна“

Скарлет Йохансон
Снимка: Getty

Скарлет Йохансон се оплака в полицията след като папараци застрашиха живота ѝ в понеделник вечер.

В същия ден 34-годишната актриса се появи в Шоуто на Джими Кимъл, за да промотира новия си филм „Отмъстителите: Краят“ заедно с колегите си Робърт Дауни-Джуниър, Крис Хемсуърт и Пол Ръд. Фотографите я заснеха на влизане в студиото, докато поздравява феновете си, облечена с мини рокля Miu Miu в черно и сребристо.

След участието ѝ в предаването говорител на звездата направи изявление, в което казва: „Снощи Скарлет Йохансон беше в Шоуто на Джими Кимъл. В някакъв момент папараците надделяха над охраната ѝ и от съображения за нейната сигурност и тази на охранителния екип, те бяха отведени в полицейския участък в Холивуд.“

Вижте тук 5 факта за Скарлет Йохансон (които вероятно не знаете) >>>

Представител на актрисата допълва, че по-късно тя е можела да напусне управлението и се е разминала само с уплаха. След случката Скарлет Йохансон направи собствено изявление, в което предупреждава, че ако законите по отношение на папараците, които преследват знаменитости, не се променят, това ще продължи да приключва трагично.

„Папараците често стигат до опасни крайности, за да преследват и тормозят хората, които искат да заснемат. Дори след трагичната смърт на принцеса Даяна законите не са променени, за да защитават мишените на беззаконовите папараци. Много от тях имат престъпно минало и са готови на престъпления, за да получат желания кадър“, смята актрисата.

Скарлет Йохансон описва и преживяното: „Вчера, след като си тръгнах от Шоуто на Джими Кимъл, бях проследена от 5 коли със затъмнени прозорци с мъже вътре, които минаваха на червено, поставяйки останалите шофьори и пешеходци в опасност, за да открият къде съм отседнала и да преследват мен и малката ми дъщеря до остатъка от престоя ми.“

скарлет йохансон
Снимка: Getty

Актрисата е категорична, че действията на папараците, които „могат да чакат с дни в спокойни квартали в затъмнени коли“ и снимат деца, са нелегални. „Докато папараците не се разглеждат от закона като престъпните преследвачи, които са, е въпрос на време преди друг човек да бъде сериозно наранен или убит, както принцеса Даяна“, твърди Скарлет и заявява, че ще насърчава и други в нейната ситуация да търсят полиция.

Вижте тук 5 факта за Скарлет Йохансон (които вероятно не знаете) >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти