Изненада! Скарлет Йохансон вече посрещна второто си дете, а името му е космическо

Скарлет Йохансон Колин Джост
Снимка: Getty

Скарлет Йохансон приема поздравления - актрисата стана майка за втори път.

А сякаш беше вчера, когато разбрахме, че е бременна - и буквално е така! Ден след като се разпространи новината, потвърдена от съпруга на звездата – Колин Джост, комикът обяви в Instagram профила си, че двамата вече са горди родители на момченце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Jost (@colinjost)

„Добре, добре, роди ни се бебе. Неговото име е Космо. Обичаме го много“, пише 39-годишният актьор, споделяйки пола и нестандартното име на първото си дете. „Зачитането на личното ни пространство ще бъде високо оценено“, заявява още той и се шегува: „За всякакви запитвания, моля, обърнете си към нашия публицист Чет Никс.“

Това е втори наследник за Скарлет Йохансон, която има 6-годишна дъщеря на име Роуз от предишния си брак с французина Ромен Дориак.

Още през юли Page Six публикува информация, че 36-годишната актриса ще става отново майка. „Скарлет е бременна, но запазва мълчание“, заяви по това време източник. „Тя поддържа голяма дискретност.“

Бащата на новороденото потвърди новината едва през изминалия уикенд по време на стендъп шоу в Кънектикът. „Ще имаме бебе, вълнуващо е“, призна той от сцената.

Йохансон и Джост се запознаха през 2017 г. по време на снимки в комедийното предаване Saturday Night Live След тригодишна връзка двамата се ожениха на потайна церемония през октомври 2020 г.

Влюбените моменти на Скарлет Йохансон и Колин Джост

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти