Истинска любов: Матю Петри отказал да снима сцена, в която Чандлър изневерява на Моника в "Приятели"

Лиса Кеш е актриса, която се появява в 5-ти сезон на "Прятели" през 1999г. в ролята на стюардеса, която обслужва Рос и Рейчъл по време на полета им към Лас Вегас в епизода “The One in Vegas: Part 1.". След смъртта на Матю Пери тя решава да сподели една много любопитна история от снимачната площадка на сериала, която за пореден път доказва колко отдаден е бил Пери в работата си, колко е обичал героя си Чандлър и колко прекрасен човек е бил като цяло.

Кеш разкрива, че първоначалната ѝ роля в епизода, е била на служител в хотела, в който са отседнали приятелите в Лас Вегас. А най-шокиращото е, че според сценария е рябвало Чандлър да изневери на Моника с нея! В този епизод Моника и Чандлър имат спор заради обяда, на който Моника е отишла с бившия си приятел Ричърд. След този скандал Чандлър е щял да изневери на Моника с героинята на Лиса.

приятели матю пери кортни кокс чандлър моника
Снимка: Warner Bros.

"Бях гост-звезда и бях много развълнувана", споделя Кеш. "Сцената, в която трябваше да участвам, е след скандала между Моника и Чандлър заради Ричърд. По сценарий Чандлър трябваше да се качи в хотелската стая, да си поръча румсървиз и аз щях да му го доставя. Трябваше да започнем да си говорим, да се посмеем и в крайна сметка Чандлър щеше да изневери на Моника с героинята ми. Дори вече бяхме репетирали сцените", разкрива Лиса.

"Денят преди снимките пред публика на живо, ми казаха, че Матю Пери е отишъл при сценаристите и е казал, че хората никога няма да простят на Чандлър, ако изневери на Моника. И най-вероятно е бил прав. Това щеше да промени курса на целия сериал и на неговия герой."

приятели матю пери кортни кокс чандлър моника
Снимка: Warner Bros.

Оказва се, че Пери е решил да действа и да защити героя си, както и основната любовна линия в сериала.

Лиса споделя, че е било прекрасно да се работи с Пери: "Чувствах се много комфортно. Той беше толкова чаровен, добър, караше те да се чувстваш спокойно. Беше лесно и много забавно да работиш с него."

Любовното "проклятие", което тегне над актьорите от Приятели

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти