"Опустошени сме": звездите от "Приятели" проговориха за смъртта на Матю Пери

Два дни след внезапната смърт на Матю Пери, колегите му от хитовия телевизионен сериал – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър – споделиха чувствата си в съвместно изявление, получено ексклузивно от PEOPLE.

Петимата колеги на Матю Пери от „Приятели“ публикуваха съвместно официално изявление относно трагичната кончина на актьора на 54-годишна възраст, която шокира и натъжи целия свят.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър подписаха изявлението, споделяйки, че са разбити от новината за смъртта на техния колега, с когото работиха в продължение на 10 години между 1994 и 2004 г. 

„Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от партньори на екрана. Ние сме семейство“, казаха те пред People. „Имаме толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се справим с тази необозрима загуба.“

„С времето ще кажем повече, както и когато можем“, продължават звездите в изявлението. „Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света.“

Вчера и Моли Хървиц – жената, за която Матю беше сгоден в продължение на няколко месеца през 2020- 2021 г. публикува много личен пост в Instagram в памет на актьора.

„Той би се радвал светът да говори за това колко талантлив е бил“, написа 32-годишната Хървиц — И наистина беше много талантлив.“

„Тъй като „Приятели: Отново заедно“ наближаваше, гледахме отново сериала заедно. „По дяволите, бях толкова добър!!!…Виж какво правя там???“, спомня си тя за реакциите на Матю към невероятната му работа в шоуто.

„Да бъда с него, докато той преоткриваше блясъка си, беше вълшебно.“

Хървиц обясни, че отвъд забавните спомени е имало мрачни моменти във връзката им, което в крайна сметка е довело до раздялата им през юни 2021 г.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти