Богиня, окъпана в злато: Шарън Стоун ни припомни защо е синоним на сексапил

3
Снимка: Getty

Изненадващата поява на Шарън Стоун на сцената на предаването Saturday Night Live (SNL) този уикенд покачи пулса ни. Тази 64-годишна жена доказа за пореден път, че е вечната икона, която така или иначе знаем, че е. 

Актрисата се превърна в част от изпълнението на певеца Сам Смит на най-новата му песен “Глория”. Сам Смит беше облечен от глава до пети в златни пайети, докато Шарън Стоун носеше божествена златна рокля без презрамки. Докaто Смит пееше заедно с цял хор зад него, Шарън стоеше в предната част на сцената, полегнала върху роял, наметнат със златисто покривало, и излъчваше неповторима женственост.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Идеята на сценичното изпълнение е Шарън Стоун да пресъздаде древногръцката богиня на любовта и красотата - Афродита, пишат от Hello.

Шарън изглеждаше по-стилна и по-секси от много от по-младите красавици в киноиндустрията и то 30 години след излизането на филма "Първичен инстинкт" и култовата сцена с нейно участие. Може да видите oще снимки от зашеметяващата ѝ визия в галерията тук.

Шарън Стоун влиза в образа на Афродита в предаването SNL

Сигурно се чудите как може една жена на 64 да изглежда така? Актрисата работи усилено за своята невероятна физика и обикновено тренира четири или пет пъти седмично. Обича да разнообразява своята рутина, като включва пилатес, разтягане на цялото тяло, силови тренировки, йога и танци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Тя също следва здравословна диета с много храни с нисък гликемичен индекс като киноа, леща и зеленчуци. Обича да хапва също риба, чисто месо и яйца. Яде каквото иска, но гледа да не прекалява. Някои от любимите ѝ ястия включват пиле на скара, агнешко, сьомга и постни пържоли със зеленчуци на пара.

Освен това, Шарън е спряла да пие алкохол, следвайки примера на Мадона. 

Шарън Стоун във викторианска визия

Прочети още за Шарън Стоун:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти