Шарън Стоун със зашеметяваща рокля и 17-годишния си син под ръка на червения килим

шарън стоун
Снимка: Getty Images / Gulliver

Шарън Стоун се появи с великолепна рокля на връчването на наградите Златен глобус, които се проведоха през изминалата нощ. 

59-годишната актриса твърди, че дължи своята невероятна физика на упоритото си и активно присъствие във фитнес салона. Честно казано ние само можем да си пожелаем да изглеждаме като Шарън, когато стигнем до своите 60 години. 

Разбира се, тя заложи на късо подстригана коса - запазена нейна марка, черна рокля с класически и все пак доста смели детайли и черен клъч. 

шарън стоун
Снимка: Getty Images / Gulliver

Тя не беше сама на червения килим, нейният 17-годишен син я придружаваше - също изпипан в духа на класическите тенденции в мъжкото облекло. 

Синът на Стоун - Роан Бронщайн, беше перфектният джентълмен и допълваше визията на майка си. Той е дете на актрисата и нейния бивш съпруг Фил Бронщайн. 

шарън стоун
Снимка: Getty Images / Gulliver

На какво се държи перфектния вид на Шарън Стоун ли? Тя самата споделя, че изцяло отказва да се подложи на каквато и да е операция, за да поддържа визията си на ниво. 

"О, Боже, та аз едва имам време да вляза в банята. Използвам кремове и си епилирам краката, когато се сетя. Това, което обичам, е да правя упражнения и да прекарвам времето си във фитнес залата - според мен това е ефективният начин да запазиш тялото и душа си здрави. Разбира се, храня се здравословно и не прекалявам. Нищо повече." 

шарън стоун
Снимка: Getty Images / Gulliver

Още за Златните глобуси: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти