Един принц на 39: Хари отпразнува рождения си ден с много бира и наденички

Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, внукът на кралица Елизабет Втора, херцог на Съсекс или просто принц Хари, днес навършва 39 години!

Тази година Хари се оказа в Германия за рождени си ден заради игрите „Инвиктус“. През последните няколко дни херцогът и херцогинята на Съсекс са в Дюселдорф, където тази година се провеждат състезанията, основани от Хари, в които участват ранени и боледуващи военнослужещи.

Меган Хари
Снимка: Getty

Именно в Дюселдорф Хари отбеляза и 39-тия си рожден ден с вечеря в традиционна немска бирария. Той бе там с Меган и членове на екипа им, които работят по "Инвиктус" съвместно с херцозите.

От заведението, в което Хари и Меган са вечеряли, разкриха, че двамата са си прекарали страхотно заедно със своите колегите и приятели. Похапнали са традиционните вурстове и шницели, а Хари се е почерпил с цели 6 малки бири за празника, докато Меган е изпила само една.

От персонала на бирарията споделят още, че в края на вечерта Хари им е дал щедър бакшиш.

Меган Хари
Снимка: Getty

Вечерята се е състояла в ресторант "Im Goldenen Kessel", а служителите са били помолени да не снимат. Все пак те споделят, че Меган и Хари са били в отлично настроение, шегували са се с всички, а Хари е бил особено щастлив, когато за десерт е получил торта.

Хари и Меган все пак са позирали за снимка със собственика на ресторанта и главния сервитьор. На кадъра виждаме, че херцозите са облечени непретенциозно. Меган е заложила на бели дънки и топ, а Хари на риза и дънки.

принц хари
Снимка: Instagram

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти