Риана отново изненада всички с името на бебето си

През август Риана и A$AP Роки станаха родители за втори път. 35-годишната поп звезда и 34-годишният рапър са посрещнали втория си син на 1 август в болница в Лос Анджелис, според акта за раждане на бебето.

риана
Снимка: Getty

Според документа, получен от The Blast в четвъртък, звездната двойка е кръстила сина си Райът Роуз Майерс.

Името може да е намек към песента „Riot“ на A$AP, която излезе по-рано тази година, в която участва Фарел Уилямс. Самата дума „riot“ в превод от английски означава „бунт“, докато презимето на бебето – „rose“ – значи „роза“.

Двойката явно е решила да спази традицията да използва имена, започващи в буквата Р, след като кръсти първия си син, роден през май 2022 г., РЗА Ателсън Майерс (RZA Athelston Mayers). Името на момченцето е жест на почит към продуцента и рапър RZA, лидер на групата Wu-Tang Clan, чието истинско име е Робърт Фицджералд Дигс. То също така е намигване към второто име на A$AP.

"Риана обожава да бъде майка и това е най-голямото ѝ постижение в живота. Тя и A$AP винаги са искали да увеличат семейството си и да имат още едно бебе заедно", твърдят близки до звездата, която засега възнамерява да се уедини със семейството си и да избягва публичните появи.

След като стана майка за пръв път, Риана сподели снимки на RZA седем месеца след раждането му. Предстои да видим кога двойката ще реши да сподели първи снимки на своето второ бебе.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти