Развод или втори шанс: Прости ли Натали Портман на съпруга си след изневярата?

Натали Портман и нейният съпруг, Бенджамин Милпие, изглежда се справят добре със съвместното родителство на фона на слуховете, че вече не са двойка.

42-годишната звезда от филма „Черен лебед" и френският хореограф, на 46 години, бяха забелязани по време на семеен обяд в Лос Анджелис с двете си деца – синът им Алеф, на 12, и дъщеря Амалия, на 6, пишат от Page Six.

Портман изглеждаше в добро настроение, като в един момент показа на дъщеря си нещо от телефона си.

Във видео, получено от Daily Mail, се вижда как актрисата се усмихва, докато момиченцето ѝ наднича в смартфона. След това към тях се присъединиха Милпие и Алеф за непринудена разходка. Портман беше облечена в удобен суичър с щампа и дънки.

Въпреки тази приятна семейна разходка Портман продължава да подхранва спекулациите, че тя и Милпие са се разделили, тъй като не носи сватбения си пръстен.

►Предадена и унизена: Натали Портман се развежда след 11 години брак

От юни миналата година се носят слухове за брачни раздори, когато източници казаха на Page Six, че двойката се бори да спаси брака си, след като Милпие предполагаемо е имал афера.

Хубавите моменти на Натали Портман и Бенджамин Милпие

Вътрешен човек каза по това време: „Те не са се разделили и се опитват да решат нещата. Бен прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости. Той обича нея и семейството им."

След това беше разкрито чрез френското списание Voici, че Милпие е прекарвал доста време с по-млада жена на име Камий Етиен от март 2023 г., което довело до разрив в отношенията му с Портман.

►Натали Портман разбра, че съпругът ѝ е изневерил, а реакцията ѝ ще ви изуми

Семейната двойка все още не е коментирала дали ще се развежда или не. Въпреки това, Портман се появи няколко пъти публично без брачната си халка.

Портман не носеше пръстена, когато по ирония на съдбата отиде на разходка ръка за ръка със съпруга си в Париж през септември 2023. Милпие също не носеше сватбената си халка по това време.

Актрисата тогава намекна, че тя и съпругът ѝ може би вече не живеят заедно, когато каза на Wall Street Journal, че живее във Франция „с двете си деца“, но не спомена нищо за Милпие.

Съвсем наскоро, когато беше попитана от Vanity Fair за слуховете около връзката ѝ, Портман отново се поколеба да даде актуална информация за отношенията им. Вместо това тя адресира всички спекулации: „Ужасно е и нямам желание да допринасям за това“.

Хубавите моменти на Натали Портман и Бенджамин Милпие

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти