Натали Портман разбра, че съпругът ѝ е изневерил, а реакцията ѝ ще ви изуми

Никой не е имунизиран срещу изневерите, дори и холивудските звезди. Всъщност, както може би сте забелязали, Холивуд и изневерите някакси вървят ръка за ръка. И Натали Портман влезе в Клуба на разбитите сърца. Тя и нейният съпруг, балетистът Бенджамин Милепиед, се борят да спасят брака си, след като актрисата разбра, че той е имал афера с 25-годишна жена.

Източници твърдят пред Page Six, че звездната двойка, която се ожени през 2012 г., се е разделила миналата година, но е успяла да преодолее проблемите във връзката си. Сега обаче бракът им отново е разтърсен от разкритията, че той ѝ е изневерявал.

Папарашки снимки от Франция показват, че бившият главен танцьор на балета на Ню Йорк е прекарвал времето си приятно с младата активистка за климата Камил Етиен. 

В свой репортаж френското списание Voici твърди: "В началото на март звездата от сагата "Междузвездни войни" откри, че съпругът ѝ има връзка с млада жена". Списанието публикува снимки на Милепиед и Етиен, които влизат в офиса му отделно на 24 май и излизат с разлика от десет минути почти два часа по-късно.

Източник, близък до Натали Портман и Бенджамин Милепиед, казва на Page Six: „Те не са се разделили и се опитват да изгладят нещата. Бен прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости. Той обича нея и семейството им."

натали портман
Снимка: Getty

В този труден момент Натали Портман се опитва да остане позитивна, твърдят други източници, въпреки че никак не ѝ е лесно. 41-годишната актриса от "Черен лебед" се чувства „унизена“ на фона на обвиненията срещу 45-годишния Милепиед, че ѝ изневерява с по-млада жена, ексклузивно разкрива източник в новия брой на Us Weekly.

Въпреки че е наранена, Портман остава отдадена на брака си. „Тя вярва, че аферата на Бенджамин е била кратка и глупава връзка, която не означава нищо за него“, добавя вътрешният човек.

Двойката размени своите брачни обети през 2012 г. и има две деца: Алеф, на 11 години и Амалия, на 6. Според източника Портман е „готова да види дали е в състояние да възстанови доверието си“ в съпруга си, за да гарантира, че децата им няма „да израснат в разбит дом.“

натали портман
Снимка: Getty

Втори приближен до двойката човек обаче разкрива, че носителката на Оскар „не знае“ дали тя и съпругът ѝ ще поправят връзката си след скандала. „В момента те говорят и работят върху това заедно в името на децата си“, обяснява източникът, отбелязвайки, че Милипиед „съжалява“ за действията си.

Според Page Six, било публична тайна на снимачната площадка на предстоящия филм на Портман „Май, декември“, който е заснет през ноември в продължение на 23 дни, че тя и съпругът ѝ са имали проблеми. По време на премиерата на филма на фестивала в Кан се разчу, че двойката все още върви по тънък лед.

Камил Етиен, дамата, която наруши спокойствието в брака на Портман, е приятелка на еко суперзвездата Грета Тунберг, правила е редица късометражни филми за околната среда и е написала книгата „За екологичен бунт: преодоляване на нашето колективно безсилие“. Съобщава се също, че Етиен е обявена от френското издание на Vanity Fair за една от „50-те французойки, направили 2020 г.“.

Портман и Милепиед се запознават през 2009 г. на снимачната площадка на филма „Черен лебед“, награден с Оскар, за който той прави хореографията.

Цитати от Натали Портман

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти