Вижте сериозната трансформация във външния вид на Камила преди коронацията

Камила предстои да бъде коронована за кралица консорт на 6 май заедно с Чарлз Трети. Малко повече от седмица преди това обаче съпругата на краля се сдоби със значителна трансформация.

В Музея на Мадам Тюсо в Лондон беше показана новата ѝ восъчна фигура. Копието изглежда крайно реалистично и е облечено в тъмносиня рокля и сапфирени бижута.

За целта дизайнерката Анна Валънтайн претворява тоалета, който тя самата създава за присъствието на Камила на дипломатическия прием през декември 2022 г., разказват от британското издание HELLO. Вижте повече във видеото по-горе.

Визията е завършена с пояс в кралско синьо, звезда от Ордена на жартиерата и реплика на белгийската тиара от сапфир, собственост на кралица Елизабет.

Фигурата на Камила е поставена до восъчните фигури на Чарлз, принцеса Кейт и принц Уилям, кралица Елизабет и принц Филип в място, изработено по подобие на тронната зала в Бъкингам. Новото попълнение в колекцията идва след като музеят в британската столица отвори нова експозиция „Кралски дворец“.

Камила Паркър Боулс през годините

 

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти