Тъжни новини за семейството на кралицата консорт Камила

Камила Паркър Боулс
Снимка: Getty

Седмицата донесе скръбни новини за кралицата консорт Камила и семейството ѝ.

Британското издание HELLO съобщава, че бизнесменът Саймън Елиът – неин зет от 50 години, е починал.

75-годишната съпруга на крал Чарлз и 82-годишният Елиът, съпруг на сестра ѝ Анабел, са били близки приятели. Той дори се присъединява към Чарлз и Камила по време на медения им месец в Балморал през 2005 г. и я придружава на премиерата на „Смъртта може да почака“ през 2021 г.

74-годишната Анабел е средното дете в семейството на майор Брус Шанд и Розалинд Кубит. Най-малкото е пътеписецът Марк Шанд, който загива трагично през април 2014 г., след наранявания на главата при падане в Ню Йорк.

Анабел се омъжва за Саймън през 1972 г., когато е на 23 години, и заедно имат три деца: Алис, Катрин и бившия председател на Консервативната партия Бен Елиът. Опитен интериорен дизайнер и търговец на антики, още в миналото Анабел е наета от своя зет, крал Чарлз, и е главен интериорен дизайнер на имотите му.

Камила Паркър Боулс Анабел Елиът
Снимка: Getty

Макар все още да не е известен списъкът с гости на коронацията на крал Чарлз Трети, се предполага се, на събитието в Уестминстър ще присъстват най-близките роднини на Камила, сред които двете деца от предишния ѝ брак - Том Паркър Боулс и Лора Лоупс. Камила ще бъде първата кралица консорт на Великобритания от почти век насам.

Камила Паркър Боулс през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти