Радост и много сълзи: Брад Пит най-сетне видя децата си

Радост и много сълзи: Брад Пит най-сетне видя децата си
Снимка: netinfo

Източници твърдят, че Брад най-сетне е видял шестте си деца, а срещата им е продължила точно 90 минути, след 3-седмична раздяла. Това е най-дългият период, през който актьорът е бил далеч от децата си, а срещата им е била супер емоционално и Брад е плакал почти през цялото време.

52-годишният актьор няма да се спре пред нищо, когато става въпрос за децата му и дори не го обезкуражава фактът, че му отне 3 седмици, за да успее да ги види. Източници споделят, че Брад е бил страшно развълнуван и щастлив да види децата и Анджелина.

Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиън са били закарани на неутрално място от Анджелина и Брад е пристигнал там на среща, на която е присъствал и представител на детските служби.

“Когато децата влязоха в стаята, лицето на Брад се озари, той едва сдържаше сълзите си, не искаше да ги разстройва. Каза на децата, че те не са виновни са тази ситуация и не бива да се тревожат. Вивиън и Захара се разплакаха и питаха Брад кога ще могат да си отидат вкъщи, а той им обясни, че скоро ще бъдат отново заедно.”

Най-вероятно Брад и Анджелина ще се разберат за общо попечителство над децата, а актьорът е готов да се бори докрай, за да получи правото да ги вижда и да бъде с тях.

Прочетете още:

Гуинет Полтроу помага на Брад Пит да се справи с мъката след развода?

Анджелина се е страхувала от Брад и отношението му към децата

Какво се случва с децата на Брат и Анджелина след новината за развода им?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти