Анджелина се е страхувала от Брад и отношението му към децата

Анджелина се е страхувала от Брад и отношението му към децата
Снимка: Getty/Images

Анджелина и Брад изглеждаха като най-щастливата двойка на света през всичките си 12 години заедно. Но в един момент нещата започнали да стават не чак толкова розови, тъй като се появили различни виждания за това как трябва да отглеждат шестте си деца.

Приказката им претърпява тъмен обрат, а двамата започнали да се разбират все по-малко, като ябълката на раздора не била друга жена или проблем от този род. Разпрата между тях станала заради децата им, които и двамата обожават.

Източници, близки до семейството, твърдят, че напоследък Брад е станал много нервен, постоянно е повишавал тон, а Анджелина не е позволявала той да крещи на децата и дори е била изплашена от това, което се случва със съпруга ѝ.

“Тя се страхуваше от него и от начина, по който той започна да възпитава децата и да се отнася с тях.”

Друг източник твърди, е Брад е трябвало да покаже малко сила и да вдъхне респект у децата си, защото те са започнали да стават твърде разглезени. Актьорът дори изглеждал комично в ролята си на лошото ченге, защото винаги е бил с много благ и спокоен нрав.

Анджелина винаги е твърдяла, че иска децата ѝ да бъдат граждани на света и да имат всичко, което пожелаят, докато Брад е предпочитал да играе по-строгата роля и да ги научи да бъдат земни и да се задоволяват с по-малко.

Анджелина е вписала в документите си за развод, че иска край на брака заради различия в начина на живот и родителския и възпитателен подход. Близки до тях твърдят, че в последно време двамата са живеели напълно отделни животи, дори са спели в различни части на къщата си.

Прочетете още:

Последното интервю на Брад и Анджелина - какво се случи с любовта?

Брад и Анджелина се разбраха за попечителството на децата си

Какво се случва с децата на Брат и Анджелина след новината за развода им?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти