Какво се случва с децата на Брат и Анджелина след новината за развода им?

Какво се случва с децата на Брат и Анджелина след новината за развода им?
Снимка: netinfo

Както при всеки развод, така и при този на Брад и Анджелина, няма да страдат само те двамата, а и шестте им деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан. Най-големият скандал около шокиращия развод е именно кой ще вземе попечителството над децата.

Анджелина иска да вземе пълното попечителство над децата, защото смята, че за момента това  е наложително. Междувременно продължава разследването по обвиненията ѝ, че Брад Пит е участвал в инцидент, който е включвал едно от децата.

Твърди се, че цялото семейство е било на борда на частния си самолет, когато се е разразил скандал между двойката, а най-големият им син, Мадокс, се е намесил, за да защити майка си. Тогава Брад напднал и него.

Актьорът не е виждал децата си от момента, в който Анджелина подаде молба за развод и силно се надява скоро да успее да се срещне с тях. Той напълно съдейства на властите за разрешаване на въпроса и заяви, че в този момент най-важни са децата и иска да ги щади всячески.

В момента шестте деца живеят заедно с Анджелина в имение в Малибу, което тя е наела и не са напускали къщата повече от седмица. Папараци са успели да заснемат единствено как един от охранителите им излиза, за да купи пица и други продукти.

В момента до Джоли са най-добрите ѝ приятелки - баронеса Арминка Хелич и Хлоуи Далтън, които са забелязани да влизат в имението. Актрисата получава и подкрепа от брад си, Джеймс Хейвън, който също е бил забелязан в къщата на звездата.

Прочетете още:

Това ли са жените, които разделиха Брад и Анджелина?

Кортни Кокс защити Дженифър Анистън: “Разводът на Джоли и Пит няма общо с нея!”

Брад Пит с ново тъжно изявление относно децата си и Анджелина

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти