Това ли са жените, които разделиха Брад и Анджелина?

Това ли са жените, които разделиха Брад и Анджелина?
Снимка: usmagazine

Мнозина се питат дали е възможно най-добрите приятелки и съветнички на Джоли да са отговорни за тяхната раздяла или поне да са подпалили искрата на раздора между актьорите?

Източници, близки до двойката, твърдят, че приятелките на Анджи са обсъждали Брад по доста агресивен начин, а актрисата се вслушвала в тяхното мнение.

Но кои всъщност са дружките на Анджелина - това са лейди Арминка Хелич и Хлоуи Далтън. Към тях се сипят обвинения, че водят кампания срещу Брад и имат пряко влияние върху решението на Джоли да поиска развод.

Твърди се, че двете дами са наливали масло в огъня постоянно и са били видени заедно с Анджи и децата ѝ на бейзболно игрище, точно ден, преди актрисата да подаде документите си в съда.

Анджелина е много близка с Арминка и Хлоуи и е напуснала своя кръг от холивудски приятели, за да се съсредоточи над своята хуманитарна и политическа кариера. Тя е заявявала многократно, че уважава и цени високо двете дами и не си позволява да взима решения, без първо да се консултира с тях.

Е, това звучи сякаш тези двете със сигурност биха могли да изразят мнение против Брад, но дали Анджелина се е вслушала в него, или решението ѝ е продиктуване от нещо друго, предстои да разберем.

Прочетете още:

Кортни Кокс защити Дженифър Анистън: “Разводът на Джоли и Пит няма общо с нея!”

Брад Пит с ново тъжно изявление относно децата си и Анджелина

Брад не е виждал децата си от момента, в който Анджелина подаде молба за развод

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти