Последното интервю на Брад и Анджелина - какво се случи с любовта?

Година преди новината, че Анджелина Джоли е подала документи за развод и преди да последват спекулациите за раздялата им, двамата изглеждат като перфектната семейна двойка. 

Най-красивото холивудско семейство разказва напълно открито за семейния живот, за втория им съвместен филм след "Мистър и Мисис Смит" - "Край морето", и за най-трудните им моменти.

Пред Том Брокау от Ен Би Си (NBC) двамата разкриват как в началото тя си е мислела, че трябва да е обикновена съпруга, която да готви. И двамата обаче започват да се шегуват, докато 52-годишният Брад Пит казва: "Не, тя наистина няма работа в кухнята".

"Той ми даде да разбера, че за него е важно жената до него да е умна и способна да се грижи за семейството. А тялото е без значение. Знаех, че през тези сложни операции той е на моя страна и че той не би позволил да се почувствам по-малко жена", искрена е 41-годишната актриса, считана от мнозина за най-красивата жена в света. 

През 2013 година тя се подлага на двойна мастектомия, след като медици установиха, че вероятността да развие рак на гърдите в бъдеще е 87 процента, а да се разболее от рак на яйчниците е 50 процента. През 2015 година тя се подлага на превантивно отстраняване на яйчниците и фалопиевите тръби, за да не се разболее от рак. Според актрисата главната причина да се подложи на операция по отстраняване на яйчниците и фалопиевите тръби е, че майка й, леля й и баба й са починали от рак на млечните жлези или половите органи.

Ключов се оказва филмът "Край морето", определян мнозина като провал, той разказва за един много проблемен брак. По ирония на съдбата той идва повече от 10 години след "Мистър и Мисис Смит", на снимачната площадка на който пламва любовта между двамата. 

"Ние това се шегуваме - че първият филм е преди 10 години, а сега така изглежда бракът", споделят двамата. 

Водещият отбелязва, че двамата любимци на Холивуд имат един от най-сигурните бракове в Холивуд, а новата им лента показва едно нещастно семейство. 

Самата Анджелина Джоли обаче разказва, че ако те не са били толкова близки, те е нямало да могат да заснемат този филм. 

Филмът "Край морето" е дълбоко личен и защото съвпада с личната драма в семейството на Анджелина Джоли - в него тя е вляла мъката си след смъртта на майка ѝ, която загуби битката с рака след 8 години. Тя споделя и как е посетила майка си в болницата и какво е видяла там. 

Именно по време на снимките на "Край морето" нов тест показва, че тя може да има ранни знаци на рак на яйчниците.

Брад Пит разказва за момента, когато Анджелина му се е обадила да му каже.

Той е бил във Франция и е чакал полета си обратно. По думите му това е било ужасно, както и това, че не е бил до нея.

"Подкрепа - това е всичко, което трябваше да сторя, за да запазя семейството заедно. Няма съмнение, това е стряскащо решение. Тя го прави заради децата, заради семейството, за да бъдем заедно", разказва актьорът. 

Още статии по темата:

Анджелина Джоли потърси утеха и подкрепа при Джони Деп

Брад Пит е все по-отчаян и потърси помощ на неподозирано място

Сагата на развода продължава: разследват Брад Пит за жестоко отношение към децата му

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти