Брад Пит е все по-отчаян и потърси помощ на неподозирано място

Брад Пит е все по-отчаян и потърси помощ на неподозирано място
Снимка: netinfo

Оказва се, е бащата на Анджелина Джоли може да изиграе ключова роля в скандалния развод на Бранджелина или поне това е последната надежда на Брад. Той се надява, че Джон Войт ще успее да ги събере отново и да изиграе ролята си на миротворец.

Брад се е свързал с бащата на Джоли, надявайки се, че добрите взаимоотношения  с тъста му ще помогнат да построи отново мостовете между него и Анджелина. Времената за Брад и Анджелина са доста тежки, но актьорът не се е отказал и е решил да се бори за семейството си на всяка цена.

Не е ясно дали Джон Войт ще успее да стопли отношенията между Брад и Анджелина, тъй като самата Джоли до съвсем скоро не говореше с баща си, но явно Брад е решен да потърси помощ от всички възможни посоки.

Стана ясно, че актрисата е наела имение в Малибу и едва ли не се е барикадирала там с децата си като не допуска никой да се доближи до тях, особено все още настоящият ѝ съпруг.

Джон Войт сподели, че е много тъжен от новината за развода на дъщеря си и е сигурен, че се е случило нещо наистина грандиозно, за да се стигне до този край.

Хора, близки до Брад, споделят, че той е обезумял от мъка и безсилие и единственото, което иска, е да види децата си и да оправи отношенията си с Анджелина.

Прочетете още:

Анджелина обмисляла раздялата дълго, Брад плаче и се разкайва

Брад си нае "звезден" адвокат, Анджелина се оттегля от общ филмов проект...

Сагата на развода продължава: разследват Брад Пит за жестоко отношение към децата му

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти