Брад и Анджелина се разбраха за попечителството на децата си

Брад и Анджелина се разбраха за попечителството на децата си
Снимка: Getty/Gulliver

Звездната двойка в развод Анджелина Джоли и Брад Пит са постигнали временно споразумение относно попечителството над шестте им деца, което ще позволи на Пит да посети децата.

Двама източници, които са запознати с договорката между звездите, но нямат право да говорят публично, са споделили, че споразумението ще влезе в сила след три седмици.

Според договореното, първото посещение на Пит при децата ще бъде в присъствието на психолог, но това може и да не е изискване за следващите посещения.

Източниците твърдят, че и двете страни по споразумението са се съгласили да отидат на индивидуални консултации със специалист.

От канторите на адвокатите на двете кино звезди са изпратили съобщения до медиите, в които посочват, че техните фирми не коментират клиентите си.

Анджелина Джоли подаде молба за развод на 19 септември, а на следващия ден адвокатът ѝ каза, че решението ѝ е взето „за доброто на семейството“. Тя поиска попечителство над шестте си деца, на възраст от 8 до 15 години.

Временното споразумение, до което са стигнали двете страни все още не е влязло в съда и все още няма коментар от Брад Пит.

ФБР съобщи, че се събират доказателства за твърденията, че Пит е бил замесен в скандал със семейството си на борда на частен самолет на 14 септември, въпреки, че от Бюрото заявиха, че не е открито официално разследване. Източници, запознати с обвиненията твърдят, че в центъра им е отношението на актьора към 15-годишния му син Мадокс.

Брад Пит пропусна премиерата на новия документален филм на Терънс Малик „Voyage of Time: The IMAX Experience“, в който той е разказвач. Пит каза, че пропуска премиерата, защото „в момента се концентрира върху ситуацията в семейството си и не иска да отклони вниманието от този изключителен филм“.

Анджелина Джоли и Брад Пит се ожениха на 23 август 2014 г. на Лазурния бряг. Близките отношения между тях започнаха през 2004 г. преди снимките на филма "Мистър и мисис Смит". Двамата имат шест деца, три от които са биологични, а три са осиновени. Шайло е на 10 години, а близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Осиновените деца са: Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години.

Това беше трети брак за Джоли. Тя беше омъжена за актьорите Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти