Гуинет Полтроу помага на Брад Пит да се справи с мъката след развода?

Гуинет Полтроу помага на Брад Пит да се справи с мъката след развода?
Снимка: Getty/Gulliver

След като стана ясно, че Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат, тръгнаха какви ли не слухове за причините за разрива в отношенията им. След това бяха намесени и имена като Дженифър Анистън и Джони Деп - всеки по някаква различна причина.

Оказва се, че Брад Пит си е намерил съюзник и съветник, който не сме очаквали, или поне така твърдят упорити слухове. Според тях самата Гуинет Полтроу се е свързала със своя бивш годеник и е предложила да му помогне да се справи със ситуацията.

След като е научила новината, актрисата се е обадила веднага на Брад, за да го попита как е и да му напомни, че ще бъде до него в този тежък период.

Твърди се, че тя му дава съвети, тъй като неотдавна самата Гуинет се раздели с дългогодишната си половинка - Крис Мартин и много добре знае какво изживява в момента Брад.

Полтроу и Пит бяха двойка цели три години. Двамата се сгодиха през 1997г., но скоро след това актрисата развали годежа им, а по-късно обясни, че просто епочувствала, че все още не е готова за брак, но е била лудо влюбена в Брад.

Прочетете още:

Анджелина се е страхувала от Брад и отношението му към децата

Последното интервю на Брад и Анджелина - какво се случи с любовта?

Брад и Анджелина се разбраха за попечителството на децата си

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти