Първият юбилей на един бъдещ крал: Честит 10-ти рожден ден на принц Джордж!

Днес принц Джордж, най-голямото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън, става на 10 години!

В големия ден, който бележи и първия юбилей на кралския наследник, родителите му споделиха нова снимка на порасналия принц. „ На 10 днес! Пожелаваме на принц Джордж честит рожден ден!“, гласи съобщението в официалния им Инстаграм профил.

Бъдещият крал е широко усмихнат на снимката и няма как да не отбележим, че колкото повече пораства, толкова повече прилича на баща си. Тези празнични портрети са нещо, което очакваме да видим с нетърпение всяка година – за всеки повод принцът и принцесата на Уелс публикуват мили семейни снимки, понякога направени от Кейт, която демонстрира истински фотографски талант.

На снимката Джордж е облечен в карирана риза, може би част от училищната му униформа, съчетана с панталони и кафяви велурени обувки с връзки, които баща му Уилям също често носи.

Хората в социалните мрежи веднага посочиха приликата между баща и син, а други посочиха, че Джордж все повече започва да прилича на баба му - покойната кралица Eлизабет II. 

Принц Джордж се роди в ранното утро на 22 юли 2013 година. Той ще бъде 43-тия монарх на Великобритания, но ще трябва да почака – на престола отскоро е дядо му Чарлз III – най-дълго чакалият престолонаследник в историята. След това идва ред на баща му принц Уилям и чак след него крал ще бъде Джордж.

Чаровният принц Джордж

 

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти