Пораснал двойник на мама и татко: Принц Луи с нови сладки снимки за втория си рожден ден!

принц луи кралско семейство
Снимка: Instagram/kensingtonroyal

Децата растат толкова бързо! 

Днес принц Луи става на 2 годинки, а от двореца Кенсингтън отбелязаха празника му като публикуваха няколко нови снимки на малкия престолонаследник. Веселите кадри са щракнати от майка му Кейт по-рано този месец.

Малкият Луи изглежда много сладък и много пораснал на снимките. По ръцете си има боички - следа от творчеството му, което се вижда на една от снимките. Най-малкият наследник на Хари и Кейт е оставил цветен отпечатък от дланта си върху лист хартия, а след това определено си личи колко се радва, че е изцапал ръцете си.

"Споделяме с вас кадри от творчествто на принц Луи, дни преди втория му рожден ден", пише под забавните кадри в Инстаграм.

Забавната творба на Луи не е случайност - в момента много деца от Великобритания рисуват дъги, за да покажат на възрастните, че не бива да се предават в тежките времена на пандемия. Така децата изразяват благодарността си и към медиците, които са на първа линия в борбата в вируса.

Друга поредица от кадри показва сблъсъка на Instagram срещу Реалността. На единия кадър виждаме изцапаните шарени длани на Луи, а в следващия кадър малкият принц е изцапал цялото си лице с боите и очевдино е доста щастлив от белята.

Принц Луи ще отпразнува рождения си ден в Анмър Хол в компанията на родителите си, брат си и сестра си - принц Джордж и принцеса Шарлот. Семейството им е в самоизолация и се намира в провинциалния си имот от края на март.

Кралица Елизабет също отпразнува рождения си ден преди няколко дни. Тя се намира в изолация заедно със съпруга си принц Филип в двореца Уиндзор.

магическа топка
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти