Честит първи рожден ден на Арчи!

меган хари арчи
Снимка: Getty/Gulliver

Преди точно една година светът се събуди с щастлива новина – в 5:26 сутринта Меган Маркъл и принц Хари станаха родители за първи път.

Принц Хари обяви сам пред медиите щастливата новина за раждането на сина му. Той излезе пред обективите на медиите облечен небрежно и с широка усмивка съобщи, че вече е горд баща на момченце. 

„Изключително съм развълнуван да ви съобщя, че аз и Меган станахме родители на момче тази сутрин. На едно много здраво момченце. И двамата са добре. Това беше невероятно преживяване. Не знам как жените се справят, те наистина вършат чудеса, не мога да си го обясня. И двамата сме ужасно щастливи и благодарим на всички, които ни подкрепяха.“

Принц Хари се разплака: "Гордея се със съпругата си! Бебето ни е прекрасно!" >>>

меган маркъл принц хари бебе
Снимка: Getty/Gulliver

Няколко дни по-късно щастливите родители показаха за първи път сина си пред света, а тогава на въпроса как се чувства, Меган отговори:

„Вълшебно е, толкова е невероятно. Имам си двамата най-страхотни мъже в света. Толкова съм щастлива.“

Щастливо семейство: Меган и Хари показаха сина си! >>>

За съжаление, заради пандемията от коронавирус, Меган и Хари няма да успеят да отбележат първия рожден ден на Арчи по начина, по който са планирали първоначално. „Ще бъдат само тримата“, споделя друг източник на “Us Weekly”. Най-добрите приятелки на Меган – Джесика Мълроуни и Абигейл Спенсър, също трябвало да са там за големия ден на Арчи, но Меган разумно „отказа да поема рискове“, като кани други хора.

меган хари арчи
Снимка: Getty/Gulliver

Първоначално Меган и Хари искаха да заведат Арчи в Шотландия, за да прекарат време с кралица Елизабет и да си направят пикник в замъка Балморал, но тези планове бяха отменени. За да компенсират това, Меган и Хари ще направят първия рожден ден на Арчи специален, като му правят кексчета на животинска тема. „Арчи е такъв любител на животните“, добави източникът. „Има тонове книги за животни и пухкави играчки.“

В момента семейството е в новия си дом в Калифорния и заради часовата разлика празникът им вероятно още не е започнал. Но във Великобритания кралското семейство вече честити първия рожден ден на малкия Арчи.

Малкият Арчи покори Африка!

Първото пожелание беше на страницата на кралското семейство в Инстаграм, която публикува снимка от официалното запознанство на кралица Елизабет II с внука си, на която присъстват и принц Филип и майката на Меган.

„Честит рожден ден на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, който днес празнува своя първи рожден ден! Арчи е осмият правнук на Кралицата“, пише под снимката.

Малко след това от Кенсингтън публикуваха кадър от кръщенето на Арчи на 6 юли миналата година с думите „Пожелаваме на Арчи много щастлив първи рожден ден!“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing Archie a very happy first birthday today! 🎈

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

От Кларънс Хаус също не пропуснаха радостния повод и споделиха мила снимка на щастливия дядо принц Чарлз заедно с Арчи и Хари от деня на кръщенето.

По случай първия рожден ден на Арчи Маунтбатън-Уиндзор медиите и почитателите очакват Хари и Меган да споделят снимка на малкия рожденик, тъй като последният нов кадър на детето е от Коледа. Също така се очаква, че двойката вероятно ще започне свой нов профил в социалните мрежи, след като прекратиха дейността на @SussexRoyal в Инстаграм, тъй като официално се отказаха от титлите си след оттеглянето от своите кралски задължения.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Още новини за малкия рожденик:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти